Amazon Prime Video: deze topfilms en -series verschijnen in september

Het is weer de begin van een nieuwe maand. De tijd dat veel streamingdiensten hun programma bekendmaken. Zo ook Amazon Prime Video.

September is traditioneel een drukke maand voor televisie. Vooral omdat dan de nieuwe seizoenen beginnen van populaire programma’s. Dit omdat vakanties voorbij zijn en de mensen zijn dus vaker thuis. Bij streamingdiensten is dit natuurlijk anders. Amazon Prime Video en Netflix zijn vanwege on demand veel minder afhankelijk van wanneer mensen tv kijken.

September op Amazon Prime Video

Desondanks komen streamingdiensten deze maand zelf ook met een aantal knallers. Zo kunnen we natuurlijk niet om Undercover heen. Netflix gaat elke week een aflevering van de populaire hitserie uitzenden. Grote concurrent Amazon Prime Video zit echter ook niet stil. Ook zij komen met een aantal grote titels en ook een aantal kleinere die nog steeds de moeite waard zijn. Wij zetten de belangrijkste releases van de streamingdienst speciaal voor je op een rijtje.

The Boys (seizoen 2) – 4 september

De grootste titel die deze maand online komt, is The Boys. Deze superheldenserie was vorig jaar een onverwacht grote hit. Maar echt bijzonder is het eigenlijk niet, want zeg nu zelf: wie wil nu niet zien wanneer superhelden zich van hun slechte kant laten zien. Amazon Prime Video belooft dat het tweede seizoen nog heftiger en krankzinniger is dan het eerste, dus dat moet wel goedkomen!

The Boys worden nu achternagezeten door de Sups en dat terwijl Butcher nergens meer te vinden is. Ondertussen neem Starlight plaats in The Seven en wil Homelander de volledige macht grijpen. Iets wat de nieuwe Sup Stormfront ook wil.

Bohemian Rhapsody – 15 september

In deze film uit 2018 zien we het verhaal van zanger Freddie Mercury en zijn band Queen. We zien de weg die ze leidt naar het Live Aid-concert uit 1985. Rami Malek zet Mercury fantastisch neer in de film. Bohemian Rhapsody sleepte vier Oscars in de wacht en is vanaf 15 september te zien op Amazon Prime Video.

Ford v Ferrari – 18 september

Ford v Ferrari was een van de bijzondere films vorig jaar. Het sleepte dan ook twee Oscars in de wacht. Het gaat over de 24 Uur van Le Mans in 1966 toen Ford een bijzondere auto ontwierp om Ferrari op het circuit te verslaan. Hoewel het verhaal als je het leest misschien saai lijkt, zit de film toch boordevol met actie. Ideaal om een avondje te kijken op Amazon Prime Video.

Utopia – 25 september

Utopia gaat over een groep stripliefhebbers die elkaar online ontmoeten. Ze zijn fan van de strip Utopia en vinden in de comics verborgen tekens die gevaar voor de mensheid voorspellen. Het brengt de groep oog in oog met een beroemd personage uit de stip. Die sluit zich bij hen om de wereld te gaan redden van een samenzwering. We zijn benieuwd wat deze Amazon Prime Video original ons gaat brengen.

Fernando – 25 september

Elke sportheld hoort natuurlijk een eigen docuserie te hebben. Dan kan Fernando Alonso natuurlijk niet achterblijven. De coureur is een van de meest bijzondere gezichten uit de racewereld. Wie herinnert zich nu niet zijn opvallende radiogesprekken met zijn teams uit de Formule 1. De coureur probeerde de afgelopen jaren de ‘triple crown’ behalen om naast de Grand Prix van Monaco en de 24 Uur van Le Mans ook de Indy 500 te winnen. Dat mislukte helaas. Ook deed hij mee aan de Dakar Rally. Het levert in ieder geval genoeg materiaal op. Daarnaast krijgen we ook te zijn hoe zijn dagelijks leven eruitziet. Het belooft een bijzondere serie te worden.

En verder deze maand op Amazon Prime Video:

Call the Midwife S1-S5 – 01/09

Fisherman Friends – 01/09

Alita Battle Angel – 01/09

New Kids Turbo – 04/09

Michiel De Ruyter – 04/09

Het Diner – 04/09

De Marathon – 04/09

Haar Naam Was Sarah – 04/09

New Kids Nitro – 04/09

Oorlogsgeheimen – 04/09

Brief Voor De Koning – 04/09

Nova Zembla – 04/09

South Park S1-S22 – 09/09

Western Stars – 14/09

Terminator: Dark Fate – 15/09

All In: The Fight For Democracy – 18/09

Just Mercy – 27/09

Motherless Brooklyn – 27/09

Cats – 30/09

Dolittle – 30/09

Dora S2 – 30/09

Spongebob Squarepants – 30/09

Reageer op artikel:
Amazon Prime Video: deze topfilms en -series verschijnen in september
Sluiten