Amazon Prime Video showt trailer van nieuwe Borat-film

Borat is een van de meest bekende typetjes van Sasha Baron Cohen. Nu is hij terug met een nieuwe film die Amerika op stelten zet.

Wie de naam Borat hoort, denkt meteen aan de flamboyante Kazachstaanse man met zijn enorme snor. Het was de doorbraak van Sasha Baron Cohen, aangezien de film over de hele wereld populair was, behalve bij een land: Kazachstan. Zij vonden dat de acteur het land voor schut zette.

Borat is terug

Die kritiek toen houdt Baron Cohen er niet van om een nieuwe film met zijn typetje op te nemen. Er is echter nog weinig bekend over hoe de film er precies uit gaat zien, maar het gaat waarschijnlijk te maken hebben met de verkiezingen in de Verenigde Staten. De makers willen dat de film namelijk voor 3 november te zien is. We hoorden eerder al dat Borat opdook bij verschillende evenementen.

Nu is bekend geworden dat Amazon Prime Video een deal heeft gesloten met de makers van Borat. De film is namelijk vanaf 23 oktober te zien op de streamingdienst. In een sumiere beschrijving schrijft Amazon Prime Video in het in het persbericht: “Borat subsequent moviefilm: de levering van de meest speciale steekpenningen aan het Amerikaanse regime die de ooit glorieuze natie Kazachstan ten goede komt.” Op de poster van de film is borat te zien die twee mondkapjes op een bijzondere manier draagt. Daarbij staat geschreven: “Wear mask. Save live.”

Borat
Borat draagt een maskini. (Afbeelding: Amazon)

De trailer

De trailer belooft in ieder geval veel goeds. Het laat al de nodige hilarische situaties zien. Borat krijgt in de film assistentie van een bijzondere dame. Irina Nowak speelt de dochter van Borat. Zij is nog onbekend in het westen maar heeft in veel series en films in Oekraïne gespeeld. We zien in ieder geval ook vicepresident Mark Pence in de film, die ook door Baron Cohen op de hak wordt genomen.

Je kunt de film vanaf 23 oktober met het hele gezin kijken. Het is volgens de Kazakh Board Of Film Censors echter niet geschikt voor kinderen die jonger dan drie jaar oud zijn. Het zit allemaal dus wel snor.

Wil je weten wat er in oktober nog meer naar Amazon Prime Video komt? Lees dat dan hier.

Reageer op artikel:
Amazon Prime Video showt trailer van nieuwe Borat-film
Sluiten