Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 4 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Amazon Prime Video komt met tweede seizoen van thriller-serie Hunters

De thriller Hunters is een van de populairste titels op Amazon Prime Video. Geen wonder dat de streamingdienst een tweede seizoen bestelt.

Amazon Prime Video is nieuw in Nederland, maar timmert al jaren aan de weg in het buitenland. Het heeft dan ook verschillende series die in het buitenland scoren, terwijl ze in ons land nog vrij onbekend zijn. Een van die titel is Thriller Hunters. Amazon Prime Video heeft nu een tweede seizoen besteld.

Hunters op Amazon Prime Video

Desondanks is Hunters vrij nieuw. Het eerste seizoen staat sinds 21 februari op Amazon Prime Video. De serie is op dit moment een van de populairste content om de streamingdienst. In de serie spelen onder andere Al Pacino, Logan Lerman en Jerrika Hinton. De productie gaat over een groep nazi-jagers in het New York van 1977. Zij hebben ontdekt dat honderden hooggeplaatste nazi-ambtenaren in de Verenigde Staten leven en samenzweren om een Vierde Rijk in de Verenigde Staten te creëren.

“Ik ben Jen en de Amazon familie heel erg dankbaar voor hun buitengewone steun aan Hunters,” vertelt David Weil, maker van de serie. “Naast onze prachtige cast, ongelooflijke crew, briljante schrijvers en producenten, wil ik graag het volgende hoofdstuk van Hunters met iedereen delen.”

Ook Amazon is blij met een tweede seizoen: “David Weil’s gedurfde visie en onbevreesde verbeelding heeft voor een spannend en actievol eerste seizoen van Hunters gezorgd. Het heeft Prime Video klanten over de hele wereld bezig gehouden,” zei Jennifer Salke, Head of Amazon Studios, “We zijn blij dat David, Jordan en de Hunters terugkomen met meer.” Wanneer dat meer komt, is helaas nog niet bekend.

Nog meer nieuwe series

In de tussentijd komt er natuurlijk nog genoeg nieuws op Amazon Prime Video. Een van de meest aansprekende lanceringen is natuurlijk het tweede seizoen van The Boys. Het eerste seizoen van de serie van Eric Kripke was een onverwacht succes. Het tweede seizoen staat vanaf vier september op de planning.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Amazon Prime Video komt met tweede seizoen van thriller-serie Hunters
Sluiten