Amazon kondigt eindelijk releasedatum aan voor seizoen 2 van The Boys

The Boys is een van de beste original-series op Amazon Prime Video. We moeten nog even wachten, maar dan komt seizoen 2.

Het is heel begrijpelijk als je het eerste seizoen van The Boys hebt gemist. Toen het uitkwam was Amazon Prime Video nog niet beschikbaar in Nederland. Toch is de serie zeker de moeite waard. Het is dan ook topnieuws dat er nu een tweede seizoen op de streamingdienst beschikbaar komt.

The Boys is een groot succes

Heb je The Boys nog niet gezien? Dan volgt hier een korte beschrijving. De serie gaat over een groep superhelden die hun speciale krachten misbruiken. Ze zijn net zo populair als beroemdheden en worden dan ook door de bevolking vereerd. Een groep mensen is niet blij met de helden en gaat onderzoek doen naar het bedrijf dat ze beheert. Zij willen dan ook alle geheimen over het bedrijf en de superhelden naar buiten brengen.

The Boys is een van de grootste successen van Amazon Prime Video de laatste jaren. De serie scoort dan ook een 8,7 op iMDB en 84% op Rotten Tomatoes.

Details over seizoen 2

Nu heeft Amazon eindelijk bekendgemaakt vanaf wanneer we The Boys op het streamingplatform kunnen verwachten. De eerste drie afleveringen zijn vanaf vrijdag 4 september te zien. Daarna volgt elke week een nieuwe episode. De seizoensfinale is uiteindelijk op 9 oktober te zien. In totaal bestaat seizoen 2 van The Boys uit 8 afleveringen.

Tijdens een virtueel evenement waar het tweede seizoen werd gepresenteerd lieten de makers al een paar onthullingen ontvallen. “Seizoen twee is waanzinniger, vreemder, intenser, emotioneler, in feite is het te veel,” vertelt producent en bedenker Eric Kripke.

In het tweede seizoen zijn The Boys op de vlucht en worden achtervolgd door de Supes. Die proberen zich wanhopig te hergroeperen en terug te vechten tegen Vought. Ondertussen is Butcher nergens meer te vinden en moet Starlight haar plaats in The Seven innemen. Homelander wil volledige controle, terwijl de nieuwe Supe Stormfront juist de macht wil grijpen. Vought probeert te profiteren van de paranoia van de natie.

Reageer op artikel:
Amazon kondigt eindelijk releasedatum aan voor seizoen 2 van The Boys
Sluiten