Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 24 mei 2018

Wil je de Amerikaanse Netflix gebruiken? Gebruik dan deze VPN’s

Eigenlijk is het moeilijk voor te stellen dat je vandaag de dag series op Netflix zou willen zien die niet op de Nederlandse Netflix staan. Daar is immers zo enorm veel content op te vinden, dat het lastig is voor te stellen dat je daar niet genoeg aan hebt. Dat gezegd hebbende heeft Netflix in Amerika bepaalde shows die je hier niet of nog niet kunt zien. Wat dat betreft kan een VPN een oplossing bieden.

Netflix is geen fan van gebruikers die een VPN gebruiken om Netflix het idee te geven dat zij zich in de VS bevinden. Zodoende probeert Netflix er altijd een stokje voor te steken. Gelukkig zijn er genoeg services waar je uit kunt kiezen. Dit zijn een drietal opties die je kunt gebruiken om het Amerikaanse Netflix te gebruiken.

Netflix VPN: Express VPN

We beginnen dit overzicht met Express VPN. Met deze service heb je een stabiele en relatief hoge snelheid. Met deze service kun je zowel de Amerikaanse Netflix gebruiken in de browser van je laptop alsmede de app die je op je smartphone gebruikt. De service komt bovendien met een optie om het dertig dagen te proberen. Als je het dan toch niks vindt, dan kun je je geld terug krijgen.

Netflix VPN

Netflix VPN: Cyberghost

De tweede poptie om uit te kiezen is Cyberghost. Net als bij Express VPN biedt Cyberghost je de mogelijkheid om zowel in je app als in je browser gebruik te maken van de Amerikaanse Netflix. En de eigenaren weten het, want wanneer je gebruik maakt van Cyberghost krijg je in hun app de optie om de settings voor de Amerikaanse Netflix aan te zetten. Op die manier weet je dat het gewoon werkt en dat wil je natuurlijk als gebruiker.

Netflix VPN

Netflix VPN: NordVPN

Het derde alternatief uit dit lijstje betreft NordVPN. Ook deze service heeft Netflix duidelijk in zijn achterhoofd en heeft er speciale servers voor in huis. Op die manier moet je ook met deze service zonder problemen kunnen genieten van de Amerikaanse Netflix.

Netflix VPN

Wil je meer halen uit je ‘gewone’ Netflix, dan hebben we hier een aantal handige tips.

Reageer op artikel:
Wil je de Amerikaanse Netflix gebruiken? Gebruik dan deze VPN’s
Sluiten