Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Tech 11 aug 2017

Overheid waarschuwt consument met onbegrijpelijke maar heerlijke Tweet over fidget spinner

Geloof het of niet, in de techwereld wordt behoorlijk wat afgelachen. Iedere vrijdagavond een portie slapstick om het weekend mee in te luiden. Met deze keer de prachtige Tweets van de United States Consumer Product Safety Commission over de fidget spinner en avocado’s.

Fidget spinner is een levensgevaarlijk appaat

In de afgelopen maanden is de fidget spinner uitgegroeid tot een enorme hype. Voor velen is het een leuke onschuldige gadget. Toch verschijnen er verhalen online over ontploffende fidget spinners en andere freak accidents waarbij kinderen bijna een oog of een ledemaat kwijtraakten door de gadget.

De United States Consumer Product Safety Commission vond het hoog tijd een waarschuwing uit te sturen over de ‘gevaarlijke’ gadget. Een goede zaak. In de waarschuwing adviseren ze fidget spinners niet in je mond te stoppen en dicht bij je gezicht te houden. Ook kun je volgens de commissie maar beter een brandalarm installeren wanneer je een fidgetspinner in huis haalt, in verband met ontploffingsgevaar.

De bijbehorende Tweet van de United States Consumer Product Safety Commission vind je hieronder. We verwachten dat vooral de diepe poëtische tekst naast het spinnende kind veel indruk zal maken op de consument.

Consumentenbescherming krijgt een 10 voor Twittercursus

We raakten geïnspireerd door de prachtige Tweet en besloten eens door de Twitterpagina van de consumentenbescherming te scrollen. Daar vonden we nog wat andere pareltjes.


Handig dat er nog even bij is vermeld dat het hart ‘methaphorically‘ in brand staat. We waren al bezorgd.


Sterke vergelijking en leuk met Photoshop gespeeld. Het heeft wel iets weg van de Teletubbie-zon.


Aan verbeelding ook zeker geen tekort.


En wie is Ted trouwens?

Dus onthoud: respect de avocado ✌️.

Uitgelachen en van plan wat van je weekend te gaan maken in plaats van twee dagen naar je beeldscherm te staren? Hier hebben we de leukste innovatieve to do’s en to see’s van dit weekend voor je op een rijtje gezet. Fijn weekend!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Overheid waarschuwt consument met onbegrijpelijke maar heerlijke Tweet over fidget spinner
Sluiten