Sam Dille
Sam Dille Gaming 20 nov 2020

Among Us krijgt een nieuwe map en dit is wat je kunt verwachten

Het is een van de populairste games van dit moment: Among Us. Een hoop fans denken dat er binnenkort een nieuwe map aan zit te komen. Hier lees je waarom.

Er gaan een hoop geruchten rond dat Among Us binnenkort met een nieuwe kaart komt. Het officiële twitteraccount van de game teast fans op twitter zelfs met een nieuwe map. Op de foto’s is te zien dat het om een schip gaat met een stuurdek, kapiteinsstoel en andere bedieningsmogelijkheden. Hierbij staat vermeld dat het inderdaad om een nieuwe map gaat. Wat deze precies gaat brengen en wanneer deze gaat verschijnen is nog onbekend.

Among Us krijgt mogelijk nieuwe map

In een vervolg op deze tweet werden fans ervan op de hoogte gesteld, dat ze meer nieuws kunnen verwachten tijdens de Game Awards op 10 december.  Dit is de jaarlijkse prijsuitreiking van game-journalist en tv-presentator Geoff Keighley. Among Us is voor twee awards genomineerd in de categorieën ‘Best Multiplayer’ en ‘Best Mobile Game’.

Among us 2

De game werd officieel released in 2018, maar steeg in populariteit in 2020. De game had namelijk veel aandacht gekregen op onder anderen YouTube en Twitch. De ontwikkelaar van de game, Innersloth, heeft de komst van Among Us 2 al bevestigd, maar stelt de release van deze game uit. Innersloth heeft hiervoor gekozen, omdat ze zich eerst willen focussen op het uitbreiden en verbeteren van de eerste versie van de game.

In Among Us moeten crewmates van een ruimteschip opdrachten uitvoeren. De impostors moeten deze opdracht dwarsbomen, en crewmates vermoorden zonder hun identiteit vrij te geven. De crewmates winnen als ze alle opdrachten hebben uitgevoerd, of als ze alle impostors hebben geëlimineerd. De impostors winnen als ze voldoende crewmates vermoord hebben.

tips nodig?

Ben jij een echte noob en wil jij graag beter worden in Among Us? In dit artikel staat alles wat je moet weten om een goede imposter of crewmate te worden.

 

Reageer op artikel:
Among Us krijgt een nieuwe map en dit is wat je kunt verwachten
Sluiten