Analist voorspelt: Koers Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) explodeert

Vanmorgen zagen we dat de Bitcoin negatief uit het weekend kwam. Hoewel de eerste uren van de Europese beurs geen verbetering tonen, zien analisten de toekomst van Bitcoin en Ethereum zonnig in. Wij zetten hun motieven op een rij.

Bitcoin begint negatief aan de week

In onze crypto-analyse van vanmorgen zagen we dat de Bitcoin (BTC) en de meeste Altcoins negatief aan de week begonnen. Zelfs de opening van cryptobeurs Bakkt, die overigens gelijk met een fikse scam begon, bracht daarin geen verandering. Toch zijn de verwachtingen op langere termijn positief.

Koers Bitcoin naar $ 25.000,-

De bekende auteur William Mougayar voorziet dat de Bitcoin op $ 25.000,- eindigt aan het eind van het jaar. Hoewel hij zijn voorspelling niet onderbouwt lijkt de voorspelling niet onredelijk. Op 23 september 2017 was de koers van de Bitcoin $ 3.629,92 bij een lagere marktkapitalisatie. We weten allemaal wat er in de daarop volgende maanden gebeurde. In beginsel zijn er op dit moment meer redenen om uit te gaan van een snelle koersstijging omdat de markt in snel tempo professionaliseert. Het is opvallend dat cryptobull Tom Lee, die inmiddels verguist is, deze koers al lang geleden voorzag. Krijgt hij toch gelijk?

Koers Ethereum (ETH) stijgt ook snel

De auteur werpt niet alleen een blik op de Bitcoin, maar ook Ethereum (ETH) kan wat hem betreft plaatsnemen in de lift. Volgens de auteur gaat de koers nog voor het eind van het jaar over de $ 1.000,-. Ook hier geeft hij geen directe onderbouwing. Hoewel in begin 2018 de koers ver boven de $ 1.000,- gestaan heeft lijkt deze voorspelling iets minder voor de hand te liggen.

Immers, oprichter Vitalik Buterin erkent zelf dat er schaalproblemen zijn. Bovendien is de concurrentie sterk gestegen in de loop der tijd. Overigens voorspelde de auteur de koersen van veel meer cryptomunten. Hier zie je zijn volledige voorspellingen.

Het worden dus weer woelige tijden voor de cryptomarkt.

Op de hoogte blijven van de laatste koersontwikkelingen van de Bitcoin?

Je kunt de ontwikkelingen zelf dagelijks volgen met onze WANT crypto-analyse. Deze kun je op de website bekijken, maar je kunt je ook eenmalig registreren om de crypto-analyse elke dag gratis in jouw mailbox te ontvangen. Uiteraard kun je ook de live-koersen 24 uur per dag volgen als je real-time op de hoogte wilt blijven.

Reageer op artikel:
Analist voorspelt: Koers Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) explodeert
Sluiten