Smartwatch? De looks van dit analoge horloge zijn pas écht slim

Ondanks dat velen van ons hun smartphone gebruiken om te kijken hoe laat het is, vervangt deze het horloge zeker niet. Een horloge is namelijk veel meer dan de tijd alleen; het kan je outfit afmaken en je kunt er zelfs een fashion statement mee maken. Het is maar hoe gek je het zelf maakt. De horloges van Loyto vallen zeker op door hun bijzondere analoge wijzerplaat waar je waarschijnlijk niet direct iets van snapt.

Een slim horloge

Echte gadgetliefhebbers willen niet alleen gadgets in hun huis hebben, maar ook gadgets die ze continu bij zich kunnen dragen. Waar de ene gadget hypermodern is (zoals bijvoorbeeld die nieuwe smartphone van je), moet de andere het meer hebben van zijn uiterlijk. Zo ook de Loyto L1 Watch. Dit horloge van Spaanse makelij mag er misschien ingewikkeld uit zien, maar het is toch echt een analoog horloge.

Opnieuw leren klokkijken it is

We hebben al op jonge leeftijd geleerd hoe we de analoge klok kunnen aflezen. Het aflezen van de Loyto L1 watch moeten we echter nog even leren. Het design van het horloge is voorzien van twee bogen. De buitenste boog geeft de uren aan en verandert van kleur wanneer het AM of PM is, en op de binnenste boog kun je de minuten aflezen.

horloge

Het horloge heeft een minimalistisch design en is het klokje is gemaakt van mat roestvrij staal. Daarnaast is hij voorzien van een leren bandje. Ondanks het minimalistische design hangt er geen minimalistisch prijskaartje aan dit klokje; je kunt hem kopen voor ongeveer 235 euro.

Vind je design belangrijk, maar wil je toch dat je horloge wat meer functies heeft dan alleen de tijd? Dan is een hybrid smartwatch misschien wat voor je. Deze horloges hebben een aantal handige functies en zijn te koppelen aan je smartphone, maar zien er nog steeds niet uit alsof je een computer op je pols draagt. Al zien sommige smartwatches er ook steeds slicker uit.

Reageer op artikel:
Smartwatch? De looks van dit analoge horloge zijn pas écht slim
Sluiten