Robert Kroes
Robert Kroes Tech 19 sep 2019

Analyse: Aziatische flashcrash Bitcoin zorgt voor dip

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur

De publicatiekalender van de Europese Unie stelt vandaag de lopende rekening over juli in het vooruitzicht. Ook staan speeches vermeldt voor ECB-bestuurders Coeuré en Lautenschläger.

Op de Amerikaanse publicatiekalender zien we vandaag cijfers over de verkoop van bestaande huizen in augustus, de wekelijkse mutaties in de voorraad biogas en tot slot de veiling van waardepapier met looptijd van 4 weken.

Analyse en vooruitblik

De reguliere crypto- en monetaire agenda zullen de koersen naar verwachting vandaag niet beïnvloeden. In Europa hangt natuurlijk nog steeds de no-deal Brexit boven de markt, maar daar lijken er deze dagen weinig ontwikkelingen gaande. Daarnaast vragen we ons natuurlijk af of het marktherstel na de flash crash van vannacht doorzet. Ben jij benieuwd? Je volgt het van minuut tot minuut op de site van CryptoClan.nl. Zij presenteren 24 uur per dag en zeven dagen per week de live-koersen. Zo hoef je geen koersbeweging te missen. Met onze crypto-analyse van morgen, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de relevante ontwikkelingen van de handelsdag die nu nog voor ons ligt.

Reageer op artikel:
Analyse: Aziatische flashcrash Bitcoin zorgt voor dip
Sluiten