Robert Kroes
Robert Kroes Tech 7 aug 2019

Analyse: Bitcoin en Altcoins consolideren na bull-rally

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

Zoals gebruikelijk beginnen we onze analyse met een update van de marktkapitalisatie en een overzicht van de actuele cryptokoersen.

Verloop marktkapitalisatie

De Bitcoin en Altcoins noteerden gisteren een marktkapitalisatie van $ 301,6 miljard. In de afgelopen 24 uur was de markt redelijk volatiel. Zo steeg de marktkapitalisatie in eerste instantie tot $ 315 miljard. Toen die stand om 10.10 uur bereikt werd incasseerden veel beleggers hun winst. De marktkapitalisatie daalde snel tot een dieptepunt van $ 290 miljard, dat om 22.50 uur bereikt werd. Daarna openden de Aziatische markten en die bleken kansen te zien. Hierdoor herstelde de marktkapitalisatie tot de $ 298,7 miljard die we nu op het bord zien.

De dominantie van de Bitcoin, die gisteren 70,26 % bedroeg, liep iets terug tot 69,60%. In de koersanalyses zien we de gevolgen van deze bewegingen terug in consoliderende cijfers.

Analyse koers Bitcoin en Altcoin top 10

Tijdens de crypto-analyse van gisteren noteerden we vooral stijgende koersen voor de Bitcoin en de de meeste Altcoins. Vandaag zien we door de consolidatie rode dagcijfers. Dit is echter in veel gevallen (nog) niet genoeg om de weekkoersen te beïnvloeden. De Bitcoin-koers in dollars daalde van $ 11.860,62 gisteren naar $ 11.643,-  nu. Met onderstaande grafiek zie je de actuele situatie in één oogopslag.

Crypto-analyse 7 augustus: Bitcoin en Altcoins consolideren na bull-rally. Live koersen vastgelegd om 8.25 uur.
Crypto-analyse 7 augustus: Bitcoin en Altcoins consolideren na bull-rally. Live koersen vastgelegd om 8.25 uur. TradeinCrypto.com

Analyse overige Altcoins:

Buiten de top 10 zien we meer groene dagkoersen tussen het rood. Grootste stijger is OKB (OKB) met 9 %. Gemiddeld gemiddeld stijgen de koersen zo’n 2 %. De grootste daler is LEO Token (LEO) met – 4,90 %. De gemiddelde daling bedraagt 3,5 %.

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin en Altcoins consolideren na bull-rally
Sluiten