Robert Kroes
Robert Kroes Tech 7 aug 2019

Analyse: Bitcoin en Altcoins consolideren na bull-rally

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur

De publicatiekalender van de Europese Unie vermeldt alleen een speech van ECB-bestuurder Cœuré. Europese landen publiceren wel individueel.

Op de Amerikaanse kalender zien we vandaag cijfers over particuliere leningen in juni. Ook zien we de wekelijkse mutaties in de hoeveelheid ruwe olie. Met de vermelding van de speech van FED-bestuurder Evans en de veiling van 10-jaars waardepapier is de agenda voor vandaag opvallend vlot compleet.

Analyse en vooruitblik

De lege crypto-agenda en het kleine aantal monetaire bekendmakingen lijken ook vandaag geen dubbele bodems te bevatten. De Bitcoin en cryptomarkt zullen dus op eigen kracht vervolg aan het positieve begin van de week moeten geven. Ben jij benieuwd hoe dit verloopt? Je volgt het van minuut tot minuut op de site van CryptoClan.nl. Zij presenteren 24 uur per dag en zeven dagen per week de live-koersen. Zo hoef je geen koersbeweging te missen. Met onze crypto-analyse van morgen, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de relevante ontwikkelingen die de komende handelsdag biedt.

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin en Altcoins consolideren na bull-rally
Sluiten