Robert Kroes
Robert Kroes Tech 5 sep 2019

Analyse: Bitcoin en Altcoins consolideren na herstel

#3 WANT-terugblik en vooruitzicht voor de Top 3 cryptocoins voor de komende week

Uiteraard gebeurde er weer genoeg in de wereld van de Bitcoin en Altcoins, daarom bieden wij je een selectie van het cryptonieuws.

Bitcoin nieuws

De hash rate van de Bitcoin blijft records noteren. Volgens analisten is dat een goed teken aangezien hash rates een voorbode van de koers zouden zijn. Andere analisten zijn voorzichtiger in hun koersvoorspelling. Er wordt zelfs een downtrend verwacht. Op korte termijn zien we dat de koersstijging vervlakt. De statistieken voorzien op korte termijn juist verdere groei.

Analyse Cryptomunten

Een belangrijke supporter van Ethereum (ETH) heeft zijn mening herzien en steunt nu op Bitcoin. Oprichter Vitalik Buterin klonk echter positief en strijdvaardig toen hij Ethereum 2.0 als computer van de wereld aankondigde.

Het management van Ripple (XRP) heeft haar zorgen uitgesproken over de distributie. Deze analyse laat zien dat er eerst nog een fikse weerstand gebroken moet worden voordat investeerders weer toe zouden happen.

De analyse van Eos (EOS) impliceert vooral horizontale koersbeweging.

Cardano (ADA) heeft een aantal belangrijke nieuwe klanten binnen gehaald. Ook heeft zij een notering aan de Europese cryptobeurs ‘Anycoin direct’ gekregen.

De prestaties van Ethereum Cash (ECH) blijven analisten verbazen en tot nieuwe analyses verleiden.

Cryptomunt Dash (DASH) gaat volgens analyses ook een betere toekomst tegemoet.

In deze algemene analyse zien we lage handelsvolumes en zijwaartse koersbewegingen.

Ook vandaag sluiten we de analyse weer af met de technische analyses van Sally Ho.

Blockchain

Ook voedingsmiddelengigant Nestlé experimenteert met Blockchain-toepassingen.

Overig cryptonieuws

De acceptatie van Bitcoin breidt zich nu ook uit tot accountantskantoren. PWC Luxemburg accepteert vanaf oktober ook betaling in crypto.

In Thailand heeft men een grote Bitcoin-fraude opgerold. Een vermoedelijke hoofdrolspeler werd langs de lijn weg gehaald.

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin en Altcoins consolideren na herstel
Sluiten