Robert Kroes
Robert Kroes Tech 5 sep 2019

Analyse: Bitcoin en Altcoins consolideren na herstel

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur

De publicatiekalender van de Europese Unie is met de notering van een speech voor ECB-bestuurder De Guindos snel besproken, al publiceren individuele landen uiteraard wel. Daarnaast blijft vooral hetgeen er buiten de agenda om in het Verenigd Koninkrijk gebeurt met betrekking tot de Brexit interessant.

Op de Amerikaanse publicatiekalender zien we dat veel werkeloosheidscijfers over augustus gepubliceerd gaan worden. Daarbij kunnen we een overzicht van cijfers over fabrieksorders in juli tegemoet zien en peilt men het sentiment met de Markit- en ISM-indexen over augustus. De wekelijkse mutaties in de voorraad biogas en de veiling van waardepapier met een looptijd van 4 weken maken de agenda compleet.

Analyse en vooruitblik

De crypto- en monetaire agenda zullen de koersen naar verwachting vandaag niet beïnvloeden, waarbij een uitzondering voor de ontwikkelingen rond de Brexit geldt. Hierbij geldt ironisch genoeg dat meer onduidelijkheid beter is voor de koers van de Bitcoin. Daarnaast lijken diverse analyses op koersstijging te hinten. Ben jij benieuwd of zij gelijk hebben? Je volgt het van minuut tot minuut op de site van CryptoClan.nl. Zij presenteren 24 uur per dag en zeven dagen per week de live-koersen. Zo hoef je geen koersbeweging te missen. Met onze crypto-analyse van morgen, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de relevante ontwikkelingen van de handelsdag die nu nog voor ons ligt.

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin en Altcoins consolideren na herstel
Sluiten