Robert Kroes
Robert Kroes Cryptocoins 28 aug 2019

Analyse: Bitcoin en Altcoins blijven consolideren in neerwaartse markt

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur

De publicatiekalender van de Europese Unie is met de publicaties van cijfers over particuliere leningen en de geldvoorraad in juli snel besproken.

Op basis van de Amerikaanse publicatiekalender verwachten we vandaag de wekelijkse updates over de voorraad ruwe olie en het aantal hypotheekaanvragen. Daarnaast veilt men waardepapier met een looptijd van 5 jaar en houden 2 bestuursleden van de FED een speech.

Analyse en vooruitblik

Net als gisteren geven de crypto- en monetaire agenda geen aanleiding om impact op de markt te verwachten. De koersen van de Bitcoin en Altcoins bewegen nog steeds vooral consoliderend en er zijn, zowel bearish als bullish geen indicatoren dat dit vandaag zal veranderen. Wordt het ‘another day at the office’? Je volgt het van minuut tot minuut op de site van CryptoClan.nl. Zij presenteren 24 uur per dag en zeven dagen per week de live-koersen. Zo hoef je geen koersbeweging te missen. Met onze crypto-analyse van morgen, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de relevante ontwikkelingen van de handelsdag die nu nog voor ons ligt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin en Altcoins blijven consolideren in neerwaartse markt
Sluiten