Robert Kroes
Robert Kroes Tech 11 okt 2019

Analyse: opleving snel voorbij; Bitcoin en Altcoins reageren op Aziatische markt

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

Zoals gebruikelijk beginnen we onze analyse met een update van de marktkapitalisatie en een overzicht van de actuele cryptokoersen.

Verloop marktkapitalisatie

De Bitcoin en Altcoins noteerden gisteren een gezamenlijke marktkapitalisatie van $ 223,5 miljard. De koers consolideerde de hele dag in een licht negatieve tendens tot de Japanse markt open ging. Daar ontstond meer volatiliteit. Om 4.40 vanmorgen stegen de koersen snel naar een hoogste punt van $ 227,4 miljard. Hierna volgde echter direct een correctie naar het laagste punt van de afgelopen 24 uur, dat om 5.30 uur bereikt werd op $ 218 miljard. Hierna herstelden de koersen weer iets. In die herstellende golf zien we de markt nu $ 218,9 miljard aan investeringen noteren.

De dominantie van de Bitcoin, die gisteren 68,97 % bedroeg, steeg weer iets en bedraagt nu 69,26 %. In de koersanalyses zien we het effect op de koersen.

Analyse koers Bitcoin en Altcoin top 25

Tijdens de crypto-analyse van gisteren zagen we stijgende koersen. Door de heftige koersbewegingen in de Aziatische markt leveren de Bitcoin en de Altcoins momenteel in. Deze koersbewegingen hebben echter (nog) niet veel invloed op de weekkoersen, die hoofdzakelijk positief blijven. De Bitcoin-koers in dollars, die gisteren $ 8.598,49 bedroeg bedraagt op dit moment $ 8.416,42. In de onderstaande grafiek zie je de actuele situatie in één oogopslag.

Crypto-analyse 11 oktober: Bitcoin en Altcoins reageren heftig op Aziatische marktbeweging. Live koersen vastgelegd om 8.20 uur.
Crypto-analyse 11 oktober: Bitcoin en Altcoins reageren heftig op Aziatische marktbeweging. Live koersen vastgelegd om 8.20 uur. bron: Tradeincrypto.com

Analyse overige Altcoins:

Buiten de top-10 zien we nagenoeg uitsluitend negatieve dagkoersen. Leo Token (LEO) en Huobi Token (HT) breken met stijgingen van respectievelijk 2,16 % en 1,42 % de ban en noteren een positieve dagkoers. Grootste daler is Tezos (XTZ) met een verlies van 6,15 %. In het algemeen dalen de koersen in dit segment 2,5 %. Het aantal negatieve weekkoersen loopt als gevolg van de onbekende marktbeweging van vanmorgen snel op.

Reageer op artikel:
Analyse: opleving snel voorbij; Bitcoin en Altcoins reageren op Aziatische markt
Sluiten