Robert Kroes
Robert Kroes Tech 11 okt 2019

Analyse: opleving snel voorbij; Bitcoin en Altcoins reageren op Aziatische markt

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur en het weekend

De publicatiekalender van de Europese Unie vermeldt vandaag de wekelijkse update over de grondstofposities op de Amerikaanse grondstoffenmarkt. Verder houden ECB-voorzitter Draghi en ECB-bestuurslid De Guindos speeches.

Op de Amerikaanse publicatiekalender zien we vandaag de bekendmaking van prijsindexcijfers voor export en import over september op het programma staan. Verder zien we de wekelijkse updates over prijzen van olie, goud en valuta genoteerd staan. De speeches van FED-bestuurders Rosengren en Kaplan maken de agenda voor vandaag compleet.

Voor de rest van het weekend staan er geen bijzonderheden op het programma. Wel attenderen we je erop dat het maandag Columbus Day is in Amerika. Er is geen volledige sluiting, maar sommige financiële instellingen en markten blijven wel dicht.

Analyse en vooruitblik

De agenda lijkt rustig, de Brexit komt steeds naderbij. ‘Deal or No Deal’ kende nog nooit zo’n hoge inzet. Daarnaast is er onduidelijkheid over de oorzaak van de heftige marktbewegingen vanochtend in de Aziatische markt. Zullen de koersen verder herstellen of uit een deuk in het vertrouwen zich in koersdalingen? Je ziet het van minuut tot minuut op de site van CryptoClan.nl. Zij presenteren 24 uur per dag en zeven dagen per week de live-koersen. Zo hoef je geen koersbeweging te missen. Met onze crypto-analyse van maandag, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de relevante ontwikkelingen tijdens de handelsdagen die nu nog voor ons liggen.

Reageer op artikel:
Analyse: opleving snel voorbij; Bitcoin en Altcoins reageren op Aziatische markt
Sluiten