Robert Kroes
Robert Kroes Tech 17 apr 2019
Leestijd: 5 minuten

Analyse: Bitcoin en Altcoins weer in het groen

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

We zagen gisteren dat de koers van Bitcoin en de koersen van de meeste Altcoins negatief waren in een terughoudende markt. Inmiddels hebben de koersen zich herpakt en zien we weer positieve dagresultaten. De eerste positieve weekkoersen zijn ook weer zichtbaar. Je ziet de actuele stand van zaken in onze crypto-analyse.

Koersen Bitcoin en Altcoin top 10

Met de crypto-analyse van gisteren zagen we dat zowel de Bitcoin als de meeste Altcoins negatief reageerden op de bekendmaking van cryptobeurs Binance over delisting van Bitcoin SV (BSV). Inmiddels is de rust weer hersteld en dat zorgt voor positieve dagkoersen voor de Bitcoin en de meeste Altcoins. Dat het herstel nog broos is zien we aan de weekkoersen die nog overwegend rood zijn. Het positieve sentiment op de markt kan daar vandaag wellicht verandering in brengen. In onze grafische crypto-analyse zie je de actuele stand van zaken.

Crypto-analyse 17-4 koers Bitcoin en koersen Altcoins kleuren weer groen na kapitaalinjectie. Live koersen vastgelegd om 8.10 uur. TradeinCrypto.com

 

Crypto-analyse overige Altcoins:

We zien buiten de top 10 ook herstel. Alleen Bitcoin SV (BSV) met -2,01 % en IOTA (MIOTA) met -0,37 % noteren negatieve dagcijfers.  Grootste stijger is Basic Attention Token (BAT), dat liefst 12,42% stijgt. Ook Tezos (XTZ) schrijft de dagwinst met 11,28% in de dubbele cijfers. Gemiddeld stijgen de koeren zo’n 5%. Monero (XMR), Tezos en Basic Attention Token hebben aan deze stijging ook genoeg om positieve weekkoersen te laten zien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin en Altcoins weer in het groen
Sluiten