Robert Kroes
Robert Kroes Tech 17 apr 2019
Leestijd: 5 minuten

Analyse: Bitcoin en Altcoins weer in het groen

#3 Het cryptonieuws van de afgelopen 24 uur

Naast de crypto-analyse bekeken we gisteren de gevolgen voor de Bitcoin van de strijd tussen Binance en Bitcoin SV. Wat zijn, naast de koersdaling, de gevolgen van deze botsende ego’s?

Bitcoin nieuws

De koersverwachting voor de Bitcoin (BTC) is op korte termijn gunstig nu de analyses positief zijn en weerstand lijkt te ontbreken. Ook op langere termijn lijken de beren verjaagd. De toestroom van nieuw kapitaal komt dan ook op gang. De marktkapitalisatie steeg met 5 miljard.

Cryptomunten

Ripple (XRP) maakte bekend dat zij aan een uitbreiding van xRapid werkt.

In deze algemene analyse van de belangrijkste cryptomunten zien we dat er op korte termijn een bull-rally aanstaande lijkt.

Volgens deze langetermijnanalyse is de bodem van de markt bereikt en zijn er grote stijgingen in het vizier.

Ontwikkelingen Bitcoin SV (BSV)

Veel partijen volgen het voorbeeld van de delisting door Binance. Zo heeft ook cryptobeurs Kraken de delisting van de munt bekend gemaakt.

Tegengeluiden zijn er ook, zo overweegt deze enthousiasteling een andere cryptobeurs op te zetten. Ondertussen blijft Craig Wright kopstukken uit de crypto-industrie dagvaarden. De gemeenschap reageert met inzamelingsacties om de juridische kosten van gedaagden te betalen.

Dit artikel biedt een overzicht van partijen en personen die gedagvaard zijn en partijen die zich van de Bitcoin SV aftrekken.

Overig cryptonieuws

Vorig jaar leek de ETF de volgende heilige graal. Inmiddels is dat volkomen anders. De afwijzing door de SEC van twee vergunningaanvragen was nauwelijks nieuws en de koersen reageerden ook niet.

Een rijke Bitcoin-investeerder besloot illegaal een huis in zee te bouwen voor de kust van Thailand. Dat had hij beter niet kunnen doen want nu dreigt de doodstraf.

In China werkt men aan een nieuw soort cryptobeurs waar voorlopig geen Blockchains bij komen kijken.

Hoewel de cryptowinter voorbij lijkt zijn de sporen nog niet uitgewist. Zo moet wallet-fabrikant Ledger mensen ontslaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin en Altcoins weer in het groen
Sluiten