Robert Kroes
Robert Kroes Tech 17 apr 2019
Leestijd: 5 minuten

Analyse: Bitcoin en Altcoins weer in het groen

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur

In Europa publiceert men vandaag het saldo van de lopende rekening en de handelsbalans over februari. Daarnaast publiceert men de consumentenprijsindexcijfers over maart. Tot slot houdt ECB-bestuurder Lautenschläger een speech.

In Amerika publiceert men de voorraden van de groothandel en handelsbalans over februari. Ook brengt de FED haar beige boek met vooruitzichten uit. Als laatste bekendmaking zien we de wijzigingen in voorraad ruwe olie vergelijken met vorige week. Met een speech van FED-voorzitter Bullard hebben we de bekendmakingen van vandaag geïnventariseerd.

De crypto-agenda en monetaire bekendmakingen zullen de cryptomarkt naar verwachting niet beïnvloeden. Ook het effect van het conflict tussen Binance en Bitcoin SV (of, anders gezegd, de controverse tussen Craig Wright en de rest van de cryptowereld) lijkt uitgewerkt. Het lijkt erop dat de cryptokoersen daarmee op eigen kracht op zoek kunnen naar verder herstel. Of dat lukt zie je op de site van CryptoClan.nl, die 24 uur per dag en zeven dagen per week livekoersen biedt. Met onze crypto-analyse van morgenochtend, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de ontwikkelingen tijdens de handelsdag die nu nog moet komen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin en Altcoins weer in het groen
Sluiten