Robert Kroes
Robert Kroes Tech 3 jun 2019

Analyse: Bitcoin en Altcoins vinden in het weekend de weg omhoog weer

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

De Bitcoin en meeste cryptomunten waren vrijdag negatief nadat de marktkapitalisatie daalde naar 247 miljard. Na die dip volgde een over het weekend gelijkmatig verdeeld herstel, dat gisteren iets sneller opliep. Met een marktkapitalisatie van 263 miljard begint men sterk aan de nieuwe week. We zijn daarmee terug op het niveau van afgelopen donderdag toen de markt in aanloop was naar een nieuw koersrecord. Dit zien zien we uiteraard terug in de koersen.

Analyse koers Bitcoin en Altcoin top 10

Met de crypto-analyse van vrijdag verlieten we de cryptomarkt met een stand van € 7.434,23 voor de Bitcoin, € 228,20 voor Ethereum (ETH) en € 0,3770 voor Ripple (XRP). Nu we op de cryptomarkt terugkeren zien we dat de koersen voor de Bitcoin en de meeste Altcoins gestegen zijn. Her en der zien we, zowel in de dagkoersen als in de weekkoersen een rood accent, maar dat lijken de uitzonderingen die de regel bevestigt. In onderstaand overzicht van de live koersen zie je de actuele stand van zaken.

Crypto-analyse 3 juni: enkele rode cijfers accentueren koersstijgingen Bitcoin en Altcoins. Live cryptokoersen vastgelegd om 8.15 uur.
Crypto-analyse 3 juni: enkele rode cijfers accentueren koersstijgingen Bitcoin en Altcoins. Live koersen vastgelegd om 8.15 uur. TradeinCrypto.com

Analyse overige Altcoins:

Ook buiten de top 10 zien we dat de meeste dag- en weekkoersen gestegen zijn en momenteel groen gekleurd zijn. Ook hier zien we als uitzondering op de regel zowel bij de dagkoersen als bij de weekkoersen enkele rode accenten als uitzondering op de regel. Ethereum Classic (ETC) voert de ranglijst met stijgende koersen aan met 7% exact. Gemiddeld stegen de koersen zo’n 15 tot 2% in de afgelopen 24 uur. Neo (NEO), Ontology (ONT) en Basic Attention Token (BAT) zijn met dalingen tussen 2 en 3% de verliezers van de afgelopen 24 uur. Desondanks noteren zij wel groene weekkoersen. Een prestatie die Tether (USDT), Tezos (XTZ) en Okb (OKB) hen niet na kunnen zeggen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin en Altcoins vinden in het weekend de weg omhoog weer
Sluiten