Robert Kroes
Robert Kroes Tech 3 mei 2019
Leestijd: 5 minuten

Analyse: Aziatische kapitaalinjectie kleurt koers Bitcoin en Altcoins weer groen

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

De Bitcoin en de meeste Altcoins hadden de afgelopen 24 uur moeite om de positieve koersen vast te houden. Nadat er vannacht (Nederlandse tijd) in korte tijd weer veel Aziatisch kapitaal in de cryptobeurzen werd gestoken stegen de koersen. Dit zien we direct terug in de weekkoersen. Je ziet de actuele stand van zaken in onze crypto-analyse.

Koersen Bitcoin en Altcoin top 10

In de crypto-analyse van gisteren zagen we dat de Bitcoin een klein plusje noteerde, in tegenstelling tot veel Altcoins. Vannacht zorgde een fikse kapitaalinjectie voor een opleving van de koersen. We zien nu dan ook een stijgende dagkoers voor de Bitcoin en veel Altcoins in de top-10. Door de schommelende koersen eerder deze week zien we ook een aantal weekkoersen positief worden. In onze grafische crypto-analyse zie je de actuele stand van zaken.

Crypto-analyse 3 mei: koers Bitcoin en koersen Altcoins positief door Aziatische kapitaalinjectie. Live koersen vastgelegd om 8.00 uur.
Crypto-analyse 3 mei: koers Bitcoin en koersen Altcoins positief door Aziatische kapitaalinjectie. Live koersen vastgelegd om 8.00 uur. TradeInCrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

Ook buiten de top 10 profiteren de koersen van de kapitaalsinjectie. De dagkoersen zijngroen. Tezos (XTZ) voert de stijgingen aan met + 8,63%. Gemiddeld stijgen de koersen met 2,5%. De positieve en negatieve weekkoersen wisselen elkaar af.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Analyse: Aziatische kapitaalinjectie kleurt koers Bitcoin en Altcoins weer groen
Sluiten