Robert Kroes
Robert Kroes Tech 3 mei 2019
Leestijd: 5 minuten

Analyse: Aziatische kapitaalinjectie kleurt koers Bitcoin en Altcoins weer groen

#3 Het cryptonieuws van de afgelopen 24 uur

Naast de crypto-analyse bekeken we gisteren de nieuwe cryptomunt die Nike wil lanceren, Cryptokicks.

Bitcoin nieuws

In deze analyse zien we dat de koers weer stijgt en inmiddels de $ 5.500,- passeert. Waar de grens van de groei ligt kan niemand bepalen. Wel blijkt dat steeds meer crypto-analisten zich aansluiten bij de koersvoorspelling van John McAfee, terwijl deze eerst lacherig opzij werd geschoven.

Cryptomunten

De CTO van Ripple (XRP) merkte de concurrentie tussen cryptomunten en gewone banken toen Union Bank zonder mededelen al zijn accounts sloot.

In deze analyse van de koers van de Bitcoin Cash (BCH) zien we dat er weinig ruimte voor groei is door een sterke weerstand.

VeChain heeft de nieuwste toepassing VeKey in gebruik. Wordt dit het beslissende wapen in de concurrentiestrijd op de Blockchain?

Met dit algemene crypto-overzicht van de Bitcoin en belangrijkste cryptomunten sluiten we het nieuwsoverzicht over cryptomunten af.

Overig cryptonieuws

Wellicht verrassend, maar de belangenorganisatie voor goudhandelaars ziet de Bitcoin niet als geschikte vervanger voor goud als investering.

Hoewel de zomer nog moet komen blikt men ook al vooruit naar volgend jaar. Het lijkt erop dat er een golf nieuwe regelgeving aankomt die zich vooral focust op anti-terreur en anti-witwasmaatregelen.

De jacht op de identiteit van Satoshi blijft onverminderd doorgaan. Deze website claimt zijn identiteit binnen 11 dagen te onthullen.

In dit artikel lees je hoe cryptomunten de digitale veiligheid op universiteiten bedreigen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Analyse: Aziatische kapitaalinjectie kleurt koers Bitcoin en Altcoins weer groen
Sluiten