Robert Kroes
Robert Kroes Tech 3 mei 2019
Leestijd: 5 minuten

Analyse: Aziatische kapitaalinjectie kleurt koers Bitcoin en Altcoins weer groen

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur en het weekend

In Europa staat vandaag de publicatie van voorlopige consumentenprijsindexcijfers over april op het programma. Ook maakt men de definitieve producentenprijsindexcijfers over maart bekend. Tot slot volgt de wekelijkse bekendmaking van de posities van Europese handelaren op de Amerikaanse termijnmarkten.

In Amerika zien we vandaag veel cijfers over werkgelegenheid, uurlonen en werkeloosheid op de publicatiekalender. Daarnaast publiceert men de voorlopige groothandelsvoorraden over februari en de definitieve goederenhandelsbalans over april. Ook de wekelijkse publicaties van grondstofposities in ruwe olie, goud en valuta ontbreken niet. Tot slot peilt men de economische verwachtingen met publicatie van de Markit- en ISM-indexen.

Voor het weekend is zowel de Europese als Amerikaanse agenda met monetaire bekendmakingen leeg.

Verwachte koersontwikkeling Bitcoin en cryptomunten

De crypto-agenda en monetaire publicaties lijken geen invloed uit te oefenen op de cryptomarkt. De koersen zullen dus op eigen kracht een positief gevolg moeten geven aan de kapitaalsinjectie van vannacht. Uiteraard kan er ook het weekend weer veel gebeuren met de marktkapitalisatie. Zou nieuw kapitaal de koersen versterken of nemen beleggers juist hun winst, zoals we eerder deze week zagen? Je kunt de ontwikkelingen de hele dag volgen op de site van CryptoClan.nl. Zij presenteren 24 uur per dag en zeven dagen per week de live-koersen. Met onze crypto-analyse van maandag, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de ontwikkelingen tijdens de komende dagen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Analyse: Aziatische kapitaalinjectie kleurt koers Bitcoin en Altcoins weer groen
Sluiten