Robert Kroes
Robert Kroes Tech 26 jul 2019

Analyse: herstel Bitcoin en koersen Altcoins weer snel voorbij

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

De Bitcoin en meeste cryptomunten verdeelden gisteren een marktkapitalisatie van $ 266,7 miljard. Dit bleef zo tot één uur ‘s middags. Daarna liep de marktkapitalisatie in drie etappes terug naar $ 257.6 miljard. Hier lijkt de markt zich nu te stabiliseren. De dominantie van de Bitcoin daalde ook gisteren een fractie van 67,48% gisteren naar 67,24% vandaag. Wat dit betekent voor de koersen van de Bitcoin en de meeste Altcoins zie je hierna.

Analyse koers Bitcoin en Altcoin top 10

De crypto-analyse van gisteren noteerde vooral groene dag- en weekkoersen voor de Bitcoin en de meeste Altcoins. Zoals ik aangaf was de weekkoers vooral een moment-opname. Vandaag zien we dan ook beduidend meer rode weekkoersen. Ook de dagkoersen zijn negatief. De Bitcoin-koers in dollars bedraagt vandaag $ 9.735,- ten opzicht van de $ 10.106,99 van gisteren. De grens van $ 10.000,- blijkt dus een sta-in-de-weg. Met onderstaande grafiek brengen we de actuele situatie in kaart.

Crypto-analyse 26 juli: koers Bitcon en koersen Altcoins weer in mineur. Live koersen vastgelegd om 8.45 uur.
Crypto-analyse 26 juli: koers Bitcon en koersen Altcoins weer in mineur. Live koersen vastgelegd om 8.45 uur. TradeinCrypto.com

Analyse overige Altcoins:

Ook buiten de top 10 zien we weer veel rode dag- en weekkoersen. De drie positieve uitzonderingen met groene dagkoers zijn allemaal kleiner dan 0,5% en dat lijkt daarmee eerder een momentopname dan gerichte positieve koersontwikkeling. Grootste daler is OKB (OKB) met -5,38%. Gemiddeld verliezen de dagkoersen zo’n 2,5%. Bij de weekkoersen wisselen rood en groen elkaar af.

Reageer op artikel:
Analyse: herstel Bitcoin en koersen Altcoins weer snel voorbij
Sluiten