Robert Kroes
Robert Kroes Tech 1 mei 2019

Analyse: groene dagkoersen voor Bitcoin en Altcoins na wilde nacht

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

De Bitcoin en de meeste Altcoins hadden de afgelopen 24 uur last van een negatief koersverloop. Aan het eind van de middag stabiliseerde de markt en in de avond en nacht zorgden twee kapitaalinjecties voor een positieve stemming. Inmiddels staan de dagkoersen stevig in het groen, al is het te vroeg om de weekkoersen ook groen te kleuren. Dat is opmerkelijk, aangezien her en der dubbele herstelcijfers worden genoteerd. Het sentiment is positief, al zien we dat een deel van het verse kapitaal weer uit de markt gehaald wordt. Je ziet de actuele stand van zaken in onze crypto-analyse.

Koersen Bitcoin en Altcoin top 10

In de crypto-analyse van gisteren zagen we dat de dagkoersen van de Bitcoin en de meeste Altcoins in het rood stonden. Gedurende de dag stabiliseerden de koersen. Door twee kapitaalinjecties steeg de marktkapitalisatie in de loop van de avond en nacht met 3 miljard. Dit leidt tot positieve dagkoersen, waarbij Bitcoin Cash (BCH) zelfs een stijging in dubbele cijfers laat zien. Toch is dit nog niet genoeg om groene weekkoersen op het bord te zetten. Inmiddels haalt men kapitaal uit de markt, maar blijft het sentiment positief. In onze grafische crypto-analyse zie je de actuele stand van zaken.

Crypto-analyse 1 mei: koers Bitcoin en koersen Altcoins op groen na wilde nacht. Live koersen vastgelegd om 8.10 uur.
Crypto-analyse 1 mei: koers Bitcoin en koersen Altcoins op groen na wilde nacht. Live koersen vastgelegd om 8.10 uur. TradeInCrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

Buiten de top 10 zien we ook uitsluitend groene dagkoersen, al zijn de dubbele cijfers daar niet te noteren. Ook in dit segment is de groei (nog) niet voldoende om positieve weekcijfers te realiseren. Grootste stijger is de VeChain (VET) met 8,72%, terwijl de gemiddelde stijging in dit segment nu zo’n 4% is.

Reageer op artikel:
Analyse: groene dagkoersen voor Bitcoin en Altcoins na wilde nacht
Sluiten