Robert Kroes
Robert Kroes Tech 1 mei 2019

Analyse: groene dagkoersen voor Bitcoin en Altcoins na wilde nacht

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur

In Europa staan vandaag geen publicaties op het programma. Ook zijn in veel Europese landen de beurzen gesloten in verband met de viering van de Dag van de Arbeid.

In Amerika publiceert men vandaag cijfers over de uitgaven in de bouw in maart en autoverkoop in april. Daarnaast publiceert men cijfers over de hypotheekaanvragen en arbeidsmarkt over april en een overzicht van de voorraad ruwe olie. Daarnaast brengt men met de Markit-index en ISM-cijfers inzicht in de economische verwachten.

Hoe actueel en waardevol deze zijn zal blijken door de aankondiging die de meeste aandacht zal genereren. De FED publiceert namelijk vandaag haar nieuwste rentebesluit en geeft een aanvullende persconferentie. Nu president Trump zich (uiteraard op Twitter) heeft uitgelaten over de gewenste rentekoers komt er extra druk op de bekendmaking te staan. Vraag is hoe de markt hierop reageert. Immers, het negeren van de wensen van de president zal ongetwijfeld tot onrust leiden, terwijl het honoreren van de wensen kan worden uitgelegd als gebrek aan onafhankelijkheid.

Spannende handelsdag voor cryptomarkt

Afhankelijk van de uitkomsten en reactie op het besluit kan de FED de Amerikaanse beurzen doen draaien. Of dit gevolgen heeft voor de cryptomarkt hangt uiteraard af van de aard en impact van het besluit van de FED en de reactie daarop. Wat daarin ook een rol speelt is dat de markt vandaag wat rustiger zal zijn dan andere dagen aangezien zowel in China als in veel Europese landen de handel minder zal zijn door de vrije dag op de Dag van de Arbeid.

Het lijkt al met al dus een spannende dag te worden voor de cryptomarkt. Hoe de koersen de komende dag zullen verlopen kun je volgen op de site van CryptoClan.nl. Zij presenteren 24 uur per dag en zeven dagen per week de live-koersen. Met onze crypto-analyse van morgen, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de ontwikkelingen tijdens de komende handelsdag.

Reageer op artikel:
Analyse: groene dagkoersen voor Bitcoin en Altcoins na wilde nacht
Sluiten