Robert Kroes
Robert Kroes Tech 13 sep 2019

Analyse: Bitcoin en Altcoins positief na dag vol verrassingen

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

Zoals gebruikelijk beginnen we onze analyse met een update van de marktkapitalisatie en een overzicht van de actuele cryptokoersen.

Verloop marktkapitalisatie

De Bitcoin en Altcoins noteerden gisteren een gezamenlijke marktkapitalisatie van $ 250,7 miljard. Gedurende dag ontwikkelde de koers zich gestaag positief. Het hoogste punt zagen we iets na 22 uur op $ 258,7 miljard, maar daarop volgde weer een kleine correctie uit de Aziatische markt. Uiteindelijk zien we nu een stand van $ 254,6 miljard.

De dominantie van de Bitcoin, die gisteren 72,36 % bedroeg, liep weer iets op naar 72,69 %. In de koersanalyses zien we het effect op de koersen.

Analyse koers Bitcoin en Altcoin top 25

Tijdens de crypto-analyse van gisteren zagen we dat de Bitcoin consolideerde en dat de Altcoins een klein verlies noteerden. Vandaag zien we dat de dagkoers van de Bitcoin consolideert met een klein plusje, terwijl de Altcoins over het algemeen een negatief resultaat laten zien. In de afgelopen 24 uur ontwikkelden de koersen van de Bitcoin en de meeste Altcoins zich positief. Voor de Bitcoin was dit echter nog niet genoeg om een positieve weekkoers te noteren, iets dat steeds meer Altcoins wel kunnen laten zien. De Bitcoin-koers in dollars, die gisteren $ 10.091,07 bedroeg, schrijft vandaag $ 10.332,10. Met onderstaande grafiek zie je de actuele situatie in één oogopslag.

crypto-analyse 13 september: Bitcoin en Altcoins positief na dag vol tumult. Live koersen vastgelegd om 8.30 uur.
Crypto-analyse 13 september: Bitcoin en Altcoins positief na dag vol tumult. Live koersen vastgelegd om 8.30 uur. Bron: Tradeincrypto.com

Analyse overige Altcoins:

Buiten de top 10 zien we voor het grootste deel positieve dagkoersen. In negatieve zin valt Stellar (XLM) op met een daling van – 3,30%. De positieve cryptomunten laten stijgingen zien tot wel 16,47 % voor Cosmos (ATOM). Naast Huobi Token (HT) en Cosmos (ATOM) schrijven nu ook Dash (DASH) en Ontology (ONT) een positief weekresultaat.

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin en Altcoins positief na dag vol verrassingen
Sluiten