Robert Kroes
Robert Kroes Tech 13 sep 2019

Analyse: Bitcoin en Altcoins positief na dag vol verrassingen

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur en het weekend

De publicatiekalender van de Europese Unie vermeldt vandaag een Ecofin-meeting, de handelsbalans over juli en kosten van arbeid over het tweede kwartaal. Daarnaast ontbreekt de wekelijkse update van grondstofposities op de Amerikaanse grondstofmarkt niet.

Op de Amerikaanse publicatiekalender staan vandaag de prijsindexcijfers voor import en export over augustus op het programma. Ook komt er een voorraad over de update in juli en de retailverkopen in augustus. Het wekelijks overzicht van posities in goud, olie en valuta ontbreekt uiteraard niet.

Voor het weekend staan er in Europa en Amerika geen monetaire bekendmakingen genoteerd.

Analyse en vooruitblik

De crypto- en monetaire agenda zullen de koersen naar verwachting vandaag niet beïnvloeden, waarbij een uitzondering voor de ontwikkelingen rond de Brexit geldt. Hierbij geldt ironisch genoeg dat meer onduidelijkheid beter is voor de koers van de Bitcoin. Nu het parlement op slot gaat is er genoeg onduidelijkheid en volatiliteit te verwachten. Wordt het na alle tumult van gisteren vandaag weer een normale handelsdag? Je volgt het van minuut tot minuut op de site van CryptoClan.nl. Zij presenteren 24 uur per dag en zeven dagen per week de live-koersen. Zo hoef je geen koersbeweging te missen. Met onze crypto-analyse van maandag, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de relevante ontwikkelingen van de handelsdag die nu nog voor ons ligt.

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin en Altcoins positief na dag vol verrassingen
Sluiten