Robert Kroes
Robert Kroes Tech 24 mei 2019

Analyse: Bitcoin en altcoins weer positief na stabilisatie marktkapitalisatie

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

De Bitcoin en meeste cryptomunten begonnen gisteren negatief aan de nieuwe handelsdag. De marktkapitalisatie bedroeg aanvankelijk zo’n 227 miljard, maar zakte in eerste instantie tot een dieptepunt van 221,5 miljard rond 9 uur en herstelde daarna tijdens Europese beurstijd. Dit herstel zette door omdat de Aziatische markt niet negatief reageerden. Uiteindelijk bedraagt de marktkapitalisatie nu zo’n 231,5 miljard. Dit leidt tot positieve dag- en weekkoersen. Je ziet de actuele stand van zaken in onze crypto-analyse.

Koersen Bitcoin en Altcoin top 10

In de crypto-analyse van gisteren zagen we dat de koers van Bitcoin en meeste Altcoins negatief waren. Dit had een direct effect op de weekkoersen. Vandaag zijn de dagkoersen door het herstel van de marktkapitalisatie positief. De weekkoersen blijven vooralsnog negatief. Je ziet het koersverloop in onze crypto-analyse.

Crypto-analyse 24 mei: Bitcoin en Altcoins herstellen snel na correctie. Live koersen vastgelegd om 8.15 uur.
Crypto-analyse 24 mei: Bitcoin en Altcoins herstellen snel na correctie. Live koersen vastgelegd om 8.15 uur. TradeInCrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

Ook buiten de top 10 zien we vooral positieve dagkoersen en negatieve weekkoersen. Bitcoin SV (BSV) noteert met -0,14% de enige negatieve dagkoers in dit segment. Grootste stijger is Chainlink (LINK) met 13,49%. De overige koersen groeien gemiddeld zo’n 2,5%. IOTA (MIOTA), Chainlink (LINK) en OKB (OKB) kunnen daarbij ook weer positieve weekkoersen laten zien.

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin en altcoins weer positief na stabilisatie marktkapitalisatie
Sluiten