Robert Kroes
Robert Kroes Tech 24 mei 2019

Analyse: Bitcoin en altcoins weer positief na stabilisatie marktkapitalisatie

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur en het weekend

In Europa staat vandaag alleen de publicatie van de posities van Europese grondstofhandelaren op de Amerikaanse termijnmarkt genoteerd.

In Amerika publiceert men vandaag diverse overzichten over de inkoop van duurzame goederen in april. Daarnaast publiceert men over posities in goud, olie en valuta.

Voor het weekend staat in Europa alleen een speech van ECB-bestuurder Praet op de agenda voor zondag. Daarnaast attenderen wij je er alvast op dat de Amerikaanse beurzen aanstaande maandag gesloten zijn in verband met Memorial Day.

De crypto-agenda en de monetaire agenda geven geen aanleiding om bijzondere handelsdagen te vermoeden. Wel wel kan het volume van de handel iets lager liggen doordat de Amerikaanse beurzen maandag dicht zijn. Ook gebruiken veel Amerikanen dit om een lang weekend te nemen. De cryptomarkt kan dus op eigen kracht op zoek naar haar richting. Zal zij de correctie afwenden en doorzetten voor een nieuwe bull-rally of houden beleggers de kaarten tegen de borst? De site van CryptoClan.nl presenteert 24 uur per dag en zeven dagen per week de live-koersen. Met onze crypto-analyse van maandag, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de ontwikkelingen tijdens de komende handelsdagen.

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin en altcoins weer positief na stabilisatie marktkapitalisatie
Sluiten