Robert Kroes
Robert Kroes Tech 2 okt 2019

Analyse: Hoe presteren de Bitcoin en de Altcoins vandaag?

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

Zoals gebruikelijk beginnen we onze analyse met een update van de marktkapitalisatie en een overzicht van de actuele cryptokoersen.

Verloop marktkapitalisatie

De Bitcoin en Altcoins noteerden gisteren een gezamenlijke marktkapitalisatie van $ 217 miljard. De markt ontwikkelde zich de hele dag consoliderend. Het hoogste punt voor opening van de Japanse beurs (middernacht) lag om 17.15 toen de marktkapitalisatie op $ 218,0 miljard lag. Hierna daalde de marktkapitalisatie tot de $ 213,0 miljard die we bij het sluiten van de Amerikaanse markt op het bord zien staan. De actuele stand kun je hier vinden.

De dominantie van de Bitcoin, die gisteren 69,8 % bedroeg liep iets op en bedroeg bij het sluiten van de Amerikaanse markt 70,03%. In de koersanalyses zien we het effect op de koersen.

Analyse koers Bitcoin en Altcoin top 25

Tijdens de crypto-analyse van gisteren zagen we dat de Bitcoin en de Altcoins zich positief ontwikkelden, hoewel dit nog onvoldoende was voor positieve weekkoersen. De Bitcoin-koers in dollars, die gisteren $ 8.436,01 bedroeg, bedroeg bij het sluiten van de Amerikaanse markt $ 8.337,86.

Voor de actuele koersen van de Bitcoin en de top-25 Altcoins verwijs ik je eenmalig door naar onze bronpagina. Via de valutacalculator rechtsboven kun je de koersen in Euro en Dollar bekijken.

Reageer op artikel:
Analyse: Hoe presteren de Bitcoin en de Altcoins vandaag?
Sluiten