Robert Kroes
Robert Kroes Tech 5 jul 2019

Analyse: Bitcoin en Altcoins rood in volatiele markt

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

De Bitcoin en meeste cryptomunten verdeelden gisteren een marktkapitalisatie van $ 317 miljard. De marktkapitalisatie bleef de hele dag rond dat niveau totdat wij rond 23 uur een fikse winstneming zagen. Hierdoor daalde de marktkapitalisatie in 12 minuten met 10 miljard. Dit verlies maakten de Aziatische markten niet meer goed, waardoor de marktkapitalisatie nu (om 7.20 uur) $ 305,5 miljard bedraagt. De dominantie van de Bitcoin daalt daarbij iets van 65,68% naar 65,14%. Hierdoor zijn de koersen van de Bitcoin en de meeste cryptomunten negatief.

Analyse koers Bitcoin en Altcoin top 10

In de crypto-analyse van gisteren zagen we een groene dagkoers voor de Bitcoin terwijl de meeste Altcoins in mineur waren. Vandaag zien we dat ook de Bitcoin rode cijfers schrijft. De dagkoersen van de Altcoins kleuren slechts in een enkel geval groen. Dit leidt tot veel rode weekresultaten. In onderstaande grafiek zie je de situatie in kaart gebracht. De Bitcoin-koers in dollars is op het moment van schrijven $ 11.170,- .

Crypto-analyse 5 juli: rode Bitcoin en negatieve dagkoersen domineren in consoliderende markt. Live koersen vastgelegd om 8.15uur.
Crypto-analyse 5 juli: rode Bitcoin en negatieve dagkoersen domineren in consoliderende markt. Live koersen vastgelegd om 8.15uur. TradeinCrypto

Analyse overige Altcoins:

Buiten de top 10 wisselen groene en rode dagkoersen elkaar af. De grootste stijger is OKB (OKB) met 7,60 %. Grootste daler is Huobi Token (HT) met -4,14 %. Door de grote fluctuatie is een gemiddelde niet vast te stellen. De meeste weekkoersen zijn rood. Chainlink (LINK), Huobi Token (HT) en Tezos (XTZ) zijn de uitzonderingen die de regel bevestigen.

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin en Altcoins rood in volatiele markt
Sluiten