Robert Kroes
Robert Kroes Tech 5 jul 2019

Analyse: Bitcoin en Altcoins rood in volatiele markt

#3 Het cryptonieuws van de afgelopen 24 uur

Na de crypto-analyse was er veel ander nieuws. Wij bieden een selectie.

Bitcoin nieuws

De dominantie van de Bitcoin kent volgens deze analist een natuurlijk plafond dat bijna in zicht is. Hierdoor zouden de Altcoins meer ruimte krijgen. Ondertussen zien we op korte termijn een consolidatie met weerstand op $ 11.400,-. Er lijkt sprake van enige afkoeling, maar dat wordt door sommigen gezien als het bouwen van momentum voor de volgende mega bull-run. Zo voorziet Bitcoin-optimist Tom Lee alweer mooie ontwikkelingen.

Analyse Cryptomunten

Ondanks dat het niet tot uitdrukking komt in de koersen blijft de Ripple (XRP) op basis van technische analyses uitzicht houden op een record rally. Technische man David Schwartz geeft ondertussen in een interview aan waar Ripple staat en waarom zij ook groei van de concurrentie toejuichen. Het aantal gebruikers van hun xRapid neemt hand over hand toe.

De koers van de Litecoin (LTC) blijft ondanks de naderende halving onder druk staan. Verdere dalingen liggen op de loer.

Goed nieuws voor Tezos (XTZ), de grootste investeringsbank van Latijns Amerika gaat hun blockchain gebruiken voor de te ontwikkelen STO’s en daar is een miljard mee gemoeid.

Tron (TRX) heeft volgens recent onderzoek het meest gebruikte DApp-netwerk.

VeChain (VET) vestigt ondertussen een gebruikersrecord.

Ondertussen proberen cryptomunten in te spelen op de behoefte aan regelgeving door een zelfregulerend overleg op te starten. Ook Cardano (ADA) heeft zich nu aangesloten.

Cryptobeurzen

CoinEx maakte gisteren bekend dat de Nem (XEM) per direct genoteerd is en daarmee beschikbaar om via hen te handelen.

Overig cryptonieuws

Het domein loser.com is verkocht aan een anonieme bieder. Deze heeft hem vervolgens ingericht als cynisch eerbetoon aan crypto-querulant Craig Wright. Er lijkt voorlopig weer genoeg te zijn om de site mee te vullen. Wright heeft volgens deskundigen valse papieren ingeleverd in de rechtszaak die de erven van zijn voormalig zakenpartner hebben aangespannen.

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin en Altcoins rood in volatiele markt
Sluiten