Robert Kroes
Robert Kroes Tech 5 jul 2019

Analyse: Bitcoin en Altcoins rood in volatiele markt

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur en het weekend

Op de monetaire agenda van Europa staat vandaag alleen een speech van ECB-bestuurder De Guindos genoteerd.

De Amerikaanse publicatiekalender lezen we vandaag veel cijfers over de salarisontwikkelingen in juni. Daarnaast presenteert de FED vandaag haar rapport met monetair beleid.

De wekelijkse updates van grondstofposities zijn in verband met de 4th of July-viering verschoven naar aanstaande maandag.

Voor de rest van het weekend staat uitsluitend de speech van ECB-bestuurder Cœuré gepland voor aanstaande zondag.

Analyse en vooruitblik

De rustige crypto-agenda en het merendeel van de monetaire bekendmakingen zullen de cryptobeurzen niet verstoren. Gezien de gespannen situatie tussen president Trump en de FED kan hun rapportage vandaag wel voor een effect op de markten zorgen. Blijft de consolidatie van de Bitcoin in stand of wordt het weer tijd voor wat weekend-love? Je volgt het van minuut tot minuut op de site van CryptoClan.nl. Zij presenteren 24 uur per dag en zeven dagen per week de live-koersen, zodat je geen koersbeweging hoeft te missen. Wij brengen dit weekend uiteraard weer een Bitcoin-weekend waarin we je een tussenstand van de beurzen brengen en alvast vooruit kijken naar de verwachtingen voor de komende week. Met onze crypto-analyse van maandag, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen die de komende handelsdag zal bieden.

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin en Altcoins rood in volatiele markt
Sluiten