Robert Kroes
Robert Kroes Tech 29 april 2019

Analyse: moeilijk weekend voor Bitcoin en Altcoins

#3 Het cryptonieuws van de afgelopen 24 uur en het weekend

Naast de crypto-analyse gingen we uitgebreid in op de situatie rond Bitfinex en Tether (USDT). Ook bekeken we afgelopen zaterdag de Tom Demark Sequential, een technische indicator.

Bitcoin nieuws

Op de lange termijn blijft men enthousiast over de koersen. Tom Lee ziet de Bitcoin in 2020 weer naar ongekende hoogtes gaan. Ook deze analyse ziet een trapsgewijze stijging naar $ 10.000,- en dan verder.

Cryptomunten

In dit artikel laat men zien waarom Ethereum (ETHJ) aan de vooravond van een enorme koersexplosie zou staan. Hun Blockchain toont inmiddels een mooi inkijkje in hoe de samenwerking tussen bank en Blockchain kan verlopen. Op korte termijn verwachten analisten eerst een terugval naar $ 5.000,-.

De lange-termijn analyse van de Ripple (XRP) laat zien dat het voor investeerders wellicht verstandig, maar voor traders nog te vroeg zou zijn om in te stappen.

Op basis van deze analyse kan de Litecoin (LTC) tot een koers van $ 60,- zwakte ervaren.

De forse koersstijging van IOTA (MIOTA) vraagt natuurlijk om een verklaring. Door het partnerschap met de Jeep/Landrover groep is deze snel gegeven.

Deze analyse laat zien dat Dogecoin (DOGE), VeChain (VET) en Basic Attention Token (BAT) in mei en juni wel eens een revival kunnen beleven.

Overig cryptonieuws

Australisch onderzoek toont aan dat men daar vorig jaar 6,1 miljoen dollar is verloren door cryptocrime.

Ook in de RAP-scene wint de Bitcoin aan populariteit.

Reageer op artikel:
Analyse: moeilijk weekend voor Bitcoin en Altcoins
Sluiten