Robert Kroes
Robert Kroes Tech 29 apr 2019

Analyse: moeilijk weekend voor Bitcoin en Altcoins

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur

In Europa publiceert men vandaag cijfers over leningen in de particuliere sector. Daarnaast probeert men aan de hand van diverse indicatoren de economische vooruitzichten te schetsen. Zo verschijnt de M3 index over de geldomloop in maart, de peiling van het consumentenvertrouwen en het zakelijke klimaat (voor bedrijfsleven, industrie en diensten) in april.

In Amerika publiceert men vandaag veel cijfers over particuliere inkomsten, consumptie en uitgaven over februari en maart. Met de vermelding van de veiling van 3-maands en 6-maands waardepapieren is de agenda weer compleet.

Naar verwachting zullen de crypto-agenda en monetaire bekendmakingen vandaag geen invloed hebben op de cryptomarkt. De vraag is dan ook of de markt op eigen kracht de weg naar koersherstel kan vinden of dat we toch nog één zware correctie gaan zien voordat de bulls terugkomen. Hoe de koersen de komende dag zullen verlopen kun je volgen op de site van CryptoClan.nl. Zij presenteren 24 uur per dag en zeven dagen per week de live-koersen. Met onze crypto-analyse van morgen, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de ontwikkelingen tijdens de komende handelsdag.

Reageer op artikel:
Analyse: moeilijk weekend voor Bitcoin en Altcoins
Sluiten