Robert Kroes
Robert Kroes Tech 22 mei 2019

Analyse: Bitcoin stijgt iets in gevecht om $ 8.000,-, Altcoins ook positief

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

De Bitcoin en meeste cryptomunten begonnen gisteren lager aan de nieuwe handelsdag. Waar er gisterenochtend vooral kapitaal uit de markt stroomde werd dat gisterenmiddag weer positiever. Ook in Azië schommelde de marktkapitalisatie. Per saldo is de markt in de laatste 24 uur zo’n 2 miljard gegroeid. We zien dan ook vooral positieve dagkoersen, zonder dat de weekkoersen veel verschuiven. Je ziet de actuele stand van zaken in onze crypto-analyse.

Koersen Bitcoin en Altcoin top 10

In de crypto-analyse van gisteren zagen we dat de koersen van Bitcoin en andere cryptomunten licht negatief waren bij positief sentiment. Tijdens de afgelopen 24 uur zien we de Bitcoin worstelen met de $ 8.000,- weerstand. Met name bij de Altcoins zien we daarnaast wat onverwachte koersontwikkelingen. Je ziet het koersverloop in onze crypto-analyse.

Crypto-analyse 22 mei: koers Bitcoin positief, koers Altcoins positiever. Live koersen vastgelegd om 8.30 uur.
Crypto-analyse 22 mei: koers Bitcoin positief, koers Altcoins positiever. Live koersen vastgelegd om 8.30 uur. TradeinCrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

Ook buiten de top 10 zien we voornamelijk groene cijfers en groene weekkoersen. Chainlink (Link) is met een groei van 14,55 % een eenzame uitschieter, gemiddeld stijgen de koersen zo’n 2 %. Alleen de Basic Attention Token (BAT) zorgt ervoor dat we niet kunnen zeggen dat alle weekkoersen groen zijn.

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin stijgt iets in gevecht om $ 8.000,-, Altcoins ook positief
Sluiten