Robert Kroes
Robert Kroes Tech 22 mei 2019

Analyse: Bitcoin stijgt iets in gevecht om $ 8.000,-, Altcoins ook positief

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur

In Europa staan er vandaag geen publicaties op het programma. Welk komt de ECB bijeen voor een niet-monetaire vergadering en houden voorzitter Draghi en medebestuurslid Praet bijbehorende speeches.

In Amerika publiceert men een overzicht van de hypotheekaanvragen per 17 mei en de mutaties in de voorraad ruwe olie. Daarnaast publiceert The Federal Open Market Committee (FOMC) de notulen van haar laatste vergadering, die meestal een heldere vooruitblik bieden op het komende rentebeleid van de FED. De vermelding van de speech die FED-bestuurder Bullard vandaag houdt maakt de monetaire kalender voor vandaag compleet.

De crypto-agenda en de monetaire agenda geven geen aanleiding om een bijzondere handelsdag te vermoeden. Hierdoor kan de cryptomarkt kan vandaag op eigen kracht koers bepalen. Knokt de Bitcoin zich door de $ 8.000,- grens en hoe zal het Bitcoin SV (BSV) vergaan? De site van CryptoClan.nl presenteert 24 uur per dag en zeven dagen per week de live-koersen. Met onze crypto-analyse van morgen, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de ontwikkelingen tijdens de komende handelsdag.

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin stijgt iets in gevecht om $ 8.000,-, Altcoins ook positief
Sluiten