Robert Kroes
Robert Kroes Tech 16 aug 2019

Analyse: Bitcoin Bulls vechten terug na donkere donderdag

#3 Het cryptonieuws van de afgelopen 24 uur en het weekend

Na de crypto-analyse bekeken we de hoe hoog de Bitcoin-dominantie echt is en het belang voor investeerders. Waarom staat dit percentage dagelijks in de crypto-analyse?

Bitcoin nieuws

In dit artikel lees je hoe de Bitcoin kan profiteren van de Chinese kredietbubbel. In deze analyse voor de korte termijn zien we welke weerstand de Bitcoin te wachten staat. Er is weer ruimte voor groei. Voor de lange termijn lopen de visies uiteen. Zo ziet influencer Tom Lee alle reden voor een nieuwe recordkoers, terwijl een Elliott wave analyse juist op verdere correcties duidt.

Analyse Cryptomunten

De CEO van Ripple deelde zijn toekomstvisie. Men is heel wat van plan.

In deze analyse zien we hoe de Bitcoin Cash (BCH) een consoliderende koersbeweging maakt.

In deze algemene analyse zien we hoe de bulls zich terugvechten nadat de beren toesloegen.

Ook vandaag sluiten we de analyse weer af met de technische analyses van Sally Ho.

Cryptobeurzen

Binance verwacht binnen twee maanden de service voor Amerikaanse klanten te kunnen hervatten, zo geeft oprichter CZ aan.

Coinbase kondigde vanmorgen de overname van de Zwitserse Bitcoin-bewaarservice Xapo aan voor $ 155 miljoen.

De soap rond de Canadese cryptobeurs QuadrigaCX krijgt een nieuwe wending nu accountant EY onder vuur van beleggers ligt. Zo zouden zij niet transparant zijn en eerder dit jaar meer dan 100 BTC verloren zijn tijdens het onderzoek.

Overig cryptonieuws

In dit artikel deelt men wat je moet weten met oog op de Amerikaanse belastingaangifte voor cryptomunten. Dat lijkt geen overbodige luxe, want de Amerikaanse belastingdienst constateert vaak tekortkomingen in aangiftes, hetgeen leidt tot extra vragen.

Een van de belangrijkste producenten van cryptominers deelt positieve cijfers. Dit betekent dat men weer investeert in miners en dus vertrouwen heeft in de cryptomarkt.

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin Bulls vechten terug na donkere donderdag
Sluiten