Robert Kroes
Robert Kroes Tech 16 aug 2019

Analyse: Bitcoin Bulls vechten terug na donkere donderdag

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur en het weekend

De puiblicatiekalender van de Europese Unie is met publicaties van de handelsbalans over juni en wekelijkse mutatie van grondstofposities op de Amerikaanse markt bescheiden.

Op de Amerikaanse kalender zien we cijfers over de huizenmarkt en het aantal afgegeven bouwvergunningen in juli. Ook daar zien we verder alleen de wekelijkse publicatie van mutaties in grondstoffen, goud, olie en valuta genoteerd.

Voor de rest van het weekend staan er geen monetaire bekendmakingen gepland.

Analyse en vooruitblik

De bescheiden crypto-agenda en de monetaire bekendmakingen zullen de cryptokoersen niet beïnvloeden. De diverse analisten zien zowel ruimte voor verder herstel als aanwijzingen voor verdere correctie. Ben jij benieuwd wat de korte termijn het komend weekend brengt? Je volgt het van minuut tot minuut op de site van CryptoClan.nl. Zij presenteren 24 uur per dag en zeven dagen per week de live-koersen. Zo hoef je geen koersbeweging te missen. Met onze crypto-analyse van maandag, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de relevante ontwikkelingen die de komende handelsdag en het weekend bieden.

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin Bulls vechten terug na donkere donderdag
Sluiten