Robert Kroes
Robert Kroes Tech 2 sep 2019

Analyse: dit verwacht men van de Bitcoin en Altcoins

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

Eenmalig bieden we een aangepaste update van de marktkapitalisatie en een aangepast overzicht van de actuele cryptokoersen.

Verloop marktkapitalisatie

De Bitcoin en Altcoins noteerden vrijdag een gezamenlijke marktkapitalisatie van $ 237,4 miljard. In de loop van vrijdagochtend steeg de marktkapitalisatie iets en gedurende het hele weekend tot en met zondagavond lag de marktkapitalisatie stabiel zo’n 2 miljard hoger. Tot aan de opening van de Japanse beurs in de nacht van zondag op maandag leek er dus sprake van een stabiele marktkapitalisatie. Bij wijze van uitzondering verwijzen we je naar onze bronpagina voor de meest actuele stand van zaken.

De dominantie van de Bitcoin, die gisteren 71,60 % bleef het hele weekend nagenoeg stabiel en bedroeg zondagavond 71,70 %. Als je op de bronpagina iets naar beneden gaat zie je de meest actuele stand. In de koersanalyses zien we het effect op de koersen.

Analyse koers Bitcoin en Altcoin top 25

Tijdens de crypto-analyse van vrijdag noteerden we voor de Bitcoin (BTC) een koers van € 8.610,97, Ethereum (ETH) volgde met € 152,32 en de Ripple (XRP) sloot de top drie met € 0,2303. Zoals de marktkapitalisatie in het weekend iets steeg, stegen ook de koersen voor aanvang van de Japanse beurs zo’n 1,7%, waarbij een consolidatie naar de Bitcoin en grootste Altcoin zichtbaar is. Hoewel dit positief is, zijn positieve weekkoersen nog ver weg. Alleen de Bitcoin SV vormt op het moment van schrijven een uitzondering op die regel.

Aangezien we ook hier afscheid nemen voor de Aziatische beurzen open gaan verwijs ik je bij wijze van uitzondering naar onze bronpagina voor de live cryptokoersen van tradeincrypto.com.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Analyse: dit verwacht men van de Bitcoin en Altcoins
Sluiten