Robert Kroes
Robert Kroes Tech 2 sep 2019

Analyse: dit verwacht men van de Bitcoin en Altcoins

#3 WANT-terugblik en vooruitzicht voor de Top 3 cryptocoins voor de komende week

deze Bitcoin-pinautomaten

Vooruitblik op de komende Bitcoin-week

Zowel opwaarts als neerwaarts zijn er voor de Bitcoin diverse streun- en weerstandsniveaus te vinden. De balans slaat hier licht door naar een verdere daling, naar verwachting tot rond $ 9.300 in de komende 24 uur. Op langere termijn tot een week zijn het vooral de fundamentele indicatoren die ervoor zorgen dat de Bitcoin ingeschaald wordt op een sterke stijging. In onderstaande grafiek zie je hoe een analist de verwachtingen inzichtelijk maakt.

Verwachting voor de komende week voor Ethereum (ETH)

Volgens analisten beweegt de Ethereum (ETH) zich in een neerwaarts driehoekig patroon. Na de wisselende markten van vorige week beweegt de koers van Ethereum (ETH) zich aan de onderkant van dit patroon. Aangezien de laatste dagen positief verlopen voor deze cryptomunt ligt een uitbraak onder de neerwaartse lijn niet voor de hand. Dit ondersteunt andere technische analyses, die ook een opleving van de koersen voorzien. Op korte termijn is de koersverwachting dus positief. Men voorziet een herstel van ruim 1/8 deel tot over $ 200,-. Hierna verwacht men nog één grote terugval voordat er een einde aan de Ethereum-winter zou moeten komen.

Dit voorziet men de komende week voor de Ripple (XRP)

Hoewel de technische analyses belangrijk zijn is momenteel vooral een fundamentele factor belangrijk voor de koersontwikkeling van de Ripple (XRP). Deze factor is de ruzie tussen de directie van Ripple Labs (het bedrijf dat XRP) oprichtte en het deel van haar gemeenschap dat uit beleggers bestaat. Deze dringen aan op verbranding van een deel van de munt om de koers op te schroeven en dreigen met een hard fork als de -volgens hen kunstmatige- koersdalingen niet ophouden. Paradoxaal genoeg zou een hard fork voor Ripple Labs een positieve ontwikkeling zijn. Men zou namelijk weer eenheid terugkrijgen en geen belangen van verschillende groepen beleggers meer af hoeven wegen. Ook de technische analyses voorzien dat de cryptomunt nu gaat profiteren van een positieve koersontwikkeling. Punt is nu dat Ripple Labs hier belang bij heeft om dit door extra kapitaalinjecties te voorkomen. De koers voor deze munt is dus ongewist.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Analyse: dit verwacht men van de Bitcoin en Altcoins
Sluiten