Analyse: zondagse kapitaalinjectie zorgt voor juichstemming Bitcoin en Altcoins

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

De Bitcoin en meeste cryptomunten kenden aanvankelijk een voorzichtig optimistisch weekend. De marktkapitalisatie steeg van 231,5 miljard op vrijdag tot zo’n 238 miljard op zondag. Iets voor zeven uur barstte een rally los die het marktkapitaal opschroefde. Deze werd opgepakt door de Aziatische markt, die er nog een schepje bovenop deed. De marktkapitalisatie schommelt nu, na enige winstneming, op 258 miljard. Bovendien leidde een teaser van Tron (TRX) tot een positieve stemming. Dit zien we terug in uitsluitend positieve dagkoersen en steeds meer groene weekkoersen. Je ziet de actuele stand van zaken in onze crypto-analyse.

Koersen Bitcoin en Altcoin top 10

In de crypto-analyse van vrijdag zagen we dat de koers van Bitcoin EUR 6.989,35 bedroeg. Ethereum (ETH) volgde met € 217,25 en Ripple (XRP) noteerde € 0,334230. Nu we na het weekend terugkeren kunnen we door de zondagse rally genieten van een sterk stijgende dagkoers van de Bitcoin (BTC) en de meeste Altcoins. Hierdoor zijn ook alle weekkoersen, op die van Tether (USDT) na, positief. Je ziet het koersverloop in onze crypto-analyse.

Crypto-analyse 27 mei: Bitcoin en Altcoins stijgen sterk na zondagse rally. Live koersen vastgelegd om 8.00 uur.
Crypto-analyse 27 mei: Bitcoin en Altcoins stijgen sterk na zondagse rally. Live koersen vastgelegd om 8.00 uur. TradeinCrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

Ook buiten de top 10 zien we dat de zondagse rally tot uitsluitend groene dagkoersen leidt. Het beeld van de weekkoersen is in dit segment afwisselend. Bitcoin SV (BSV) stijgt momenteel het snelste met + 18,16%. Dit is nog niet genoeg voor een positieve weekkoers. De overige cryptomunten in dit segment stijgen gemiddeld zo’n 6,5 %.

Reageer op artikel:
Analyse: zondagse kapitaalinjectie zorgt voor juichstemming Bitcoin en Altcoins
Sluiten