Robert Kroes
Robert Kroes Tech 3 jan 2020

Analyse: Bitcoin begint groen aan het nieuwe jaar

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur en het weekend

De Europese Monetaire agenda voorziet vandaag in cijfers over particuliere leningen en cijfers over de geldvoorraad (3-maands en op jaarbasis) in november.

Op de Amerikaanse monetaire agenda zien we vandaag cijfers over uitgaven in de bouw in november en de verkoop van voertuigen in december. Verder zien we de wekelijkse updates over de voorraden ruwe olie en biogas. De notulen van de FOMC en de ISM-indexen maken de monetaire agenda’s compleet.

Afgezien van een speech van ECB-bestuurder Lane op zondag staan er dit weekend geen grote monetaire evenementen op de agenda.

Analyse, vooruitblik en nieuwsbrief

De markt heeft het tij na een negatief begin van het jaar kunnen keren. Analisten zijn verdeeld, dus kunnen we een teruggang of verdere koersstijging verwachten? Je volgt het van minuut tot minuut op de site van CryptoClan.nl. Zij presenteren 24 uur per dag en zeven dagen per week de live-koersen en actuele bijdragen of achtergrondartikelen over crypto. Zo hoef je geen koersbeweging te missen. Met onze crypto-analyse van aanstaande maandag, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de relevante ontwikkelingen tijdens de handelsdagen die nu nog voor ons liggen.

Wil je elke dag deze analyse in je inbox? schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin begint groen aan het nieuwe jaar
Sluiten