Robert Kroes
Robert Kroes Tech 6 nov 2019

Analyse: Bitcoin consolideert, meeste Altcoins positief

#3 Het cryptonieuws van de afgelopen 24 uur

Na de crypto-analyse keken we gisteren naar de Bitcoin-prijs. Wat zou de ideale Bitcoin-prijs zijn om in te kopen en hoe stel je die vast? Je leest het in deze bijdrage.

Bitcoin nieuws

De koers van de Bitcoin blijft momenteel gevangen tussen steunniveaus en weerstanden. Toch verwachten analisten een positieve koersontwikkeling. De analist die de koersbewegingen van afgelopen zomer goed zag ziet zelfs een verdubbeling van de waarde als mogelijkheid.

Analyse Cryptomunten

Ethereum (ETH) is al drie dagen op rij positief en de analyse toont een bestendig beeld van verdere stijging.

De Ripple (XRP) blijft het goed doen. Deze analyse laat zien dat bulls actief blijven.

Opmerkelijke cijfers voor Bitcoin Cash. Zij nam de afgelopen maand in Australië liefst 90% van de crypto-transacties voor haar rekening. Roger Ver ziet enorme winsten en begint alvast een Facebook-actie. Richting het einde van het jaar lijkt er een meer realistische koersstijging te kunnen volgen.

De koers van de Litcoin (LTC) lijkt zich minder positief te ontwikkelen.

Eos (EOS) toont een licht stijgend koerspatroon, maar heeft niet veel marge.

Cardano (ADA) kreeg een positieve beoordeling van onderzoeksinstituut Weiss.

De koers van Ethereum Classic (ETC) komt langzaam boven de bovenste Bollinger Band uit. Hiermee lijkt de volatiliteit toe te gaan nemen en komt de ‘overbought’ in de buurt.

VeChain (VET) is een van de cryptomunten die recent uit de top 25 is gezakt. De enorme resultaten van het afgelopen kwartaal vragen echter toch om  aandacht.

Ook vandaag sluiten we de analyses weer af met de technische analyses van Sally Ho.

Blockchain

Twee mooie initiatieven gebruiken Blockchain om de herkomst van goud en kobalt te verifiëren en zo te voorkomen dat men koopt van partijen die het niet nauw nemen met de regels en/of arbeidsomstandigheden van hun personeel.

Overig cryptonieuws

China heeft het minen van Bitcoin en andere cryptomunten van de lijst met te verbieden activiteiten verwijderd.

Deze economische analyse laat zien dat een digitale Euro wel eens de redding zou kunnen zijn voor de Europese Monetaire Unie.

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin consolideert, meeste Altcoins positief
Sluiten