Robert Kroes
Robert Kroes Tech 6 nov 2019

Analyse: Bitcoin consolideert, meeste Altcoins positief

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur

De publicatiekalender van de Europese Unie toont vandaag de verkoopcijfers in de retail over september. Verder zien we de aankondiging van diverse Markit-indexen en houden ECB-bestuurders De Guindos en Mersch een speech.

Op de Amerikaanse publicatiekalender zien we vandaag voorlopige kwartaalcijfers over productiviteit en arbeidskosten in het derde kwartaal. Verder zien we het overzicht van hypotheekaanvragen per 1 november en veranderingen in de voorraad ruwe olie per 1 november. De relatief korte kalender is compleet met vermelding van de speeches van FED-bestuurders Evans en Williams en de veiling van waardepapier met looptijd van 10 jaar.

Analyse en vooruitblik

De markt lijkt nog steeds positief en op zoek naar een bull-uitbraak. Biedt de teruglopende dominantie van de Bitcoin ruimte voor een Altcoin-seizoen? Je ziet het van minuut tot minuut op de site van CryptoClan.nl. Zij presenteren 24 uur per dag en zeven dagen per week de live-koersen. Zo hoef je geen koersbeweging te missen. Met onze crypto-analyse van morgen, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de relevante ontwikkelingen tijdens de handelsdag die nu nog voor ons ligt.

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin consolideert, meeste Altcoins positief
Sluiten