Robert Kroes
Robert Kroes Tech 22 okt 2019

Analyse: Bitcoin consolideert, Altcoins stijgen

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur

De publicatiekalender van de Europese Unie vermeldt vandaag de publicatie van een onderzoek naar financieringscondities in Europa door de ECB.

Op de Amerikaanse publicatiekalender zien we vandaag cijfers over de verkoop van huizen in september en het wekelijks overzicht van mutaties in de voorraad ruwe olie. Verder publiceert men de Redbook Index en veilt men waardepapier met een looptijd van 2 jaar.

Buiten de reguliere agenda hangt natuurlijk de Brexit nog steeds boven de markt. Hoe reageert de Europese Unie op het verzoek om uitstel en hoe valt de stemming later deze week uit?

Analyse en vooruitblik

De agenda lijkt rustig. De schijn bedriegt. Het spel Brexit: ‘Deal or No Deal’ gaat richting een climax. Krijgen de Altcoins ruimte om verder te groeien en blijft Bitcoin in de pas? Je ziet het van minuut tot minuut op de site van CryptoClan.nl. Zij presenteren 24 uur per dag en zeven dagen per week de live-koersen. Zo hoef je geen koersbeweging te missen. Met onze crypto-analyse van morgen, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de relevante ontwikkelingen tijdens de handelsdag die nu nog voor ons ligt.

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin consolideert, Altcoins stijgen
Sluiten