Robert Kroes
Robert Kroes Tech 23 mrt 2020

Analyse: Bitcoin en cryptomunten in de achtbaan en deze munten profiteren (niet)

#6 Bitcoin-bites: de best en slechtst presterende cryptomunten van het weekend

In deze roerige tijden is het natuurlijk interessant om te zien hoe de top 25 cryptomunten de afgelopen week presteerden. Er valt daarbij iets op als we de resultaten via Tradingview bekijken. Ondanks de ‘zwarte maandag’ was er maar 1 cryptomunt die uiteindelijk verlies draaide. Dit was Tezos (XTX), dat – 0,22% noteerde. Stellar (XLM) wist met 0,36 % het resultaat net positief te houden en IOTA (MIOTA) sluit de top 3 van ‘slechtst’ presterende cryptomunten met een rendement van 1,50%.

De best presterende cryptomunten zijn allemaal Bitcoin-varianten. Als derde vinden we de Bitcoin zelf met 9 % rendement, maar Bitcoin Cash (BCH) deed het met een weekresultaat van 12,43% nog beter. De beste cryptomunt uit de top 25 is echter Bitcoin SV (BSV). Hoewel oprichter Craig Wright er van verdacht wordt regelmatig de koersen te manipuleren is een rendement van 30,35 % niet slecht voor een week die met ‘zwarte maandag’ begon. Ook hier zien we de achtbaan weer rijden.

Mis geen beweging van de crypto-markt

Met de live-koersen van CryptoClan.nl en onze crypto-analyse van maandag, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de relevante ontwikkelingen tijdens de handelsdag en het weekend dat nu nog voor ons ligt en hoef je in de tussentijd geen koersbeweging te missen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin en cryptomunten in de achtbaan en deze munten profiteren (niet)
Sluiten