Robert Kroes
Robert Kroes Tech 30 dec 2019

Analyse: Bitcoin pas na kerst in voor een feestje

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur en de jaarwisseling

De Europese Monetaire agenda is in verband met het kerstreces beperkt. Vandaag zien we alleen de publicatie van het wekelijks overzicht van posities op de Amerikaanse grondstoffenmarkt genoteerd en op 2 januari is de publicatie van de Markit-index voor fabrikanten als eerste publicatie van het nieuwe jaar gepland.

Op de Amerikaanse monetaire agenda zien we vandaag voorlopige cijfers over voorraden van de groothandel en de handelsgoederenbalans (beide over november) gepland. Verder staat de bekendmaking van cijfers over de huizenmarkt in december gepland en zien we de wekelijkse update van posities in goud, olie en valuta genoteerd. De veiling van waardepapier met looptijd van 3 maanden, 6 maanden en een jaar maakt de dagkalender compleet.

Op oudejaarsdag publiceert men in Amerika de Redbook Index, huizencijfers en cijfers over het consumentenvertrouwen. De wekelijkse update van de mutaties in voorraad ruwe olie maakt de laatste monetaire agenda van het jaar compleet.

Na een dagje nieuwjaarsrust publiceert men op 2 januari cijfers over hypotheken en arbeidsplaatsen. De Markit-index voor fabrikanten en veiling van waardepapier met looptijd van 4 weken completeren de eerste monetaire agenda van het nieuwe jaar.

Analyse, vooruitblik en nieuwsbrief

De markt lijkt richting oud en nieuw een eindsprint te maken. Sluiten we het jaar af met een winst? Je volgt het van minuut tot minuut op de site van CryptoClan.nl. Zij presenteren 24 uur per dag en zeven dagen per week de live-koersen en actuele bijdragen of achtergrondartikelen over crypto. Zo hoef je geen koersbeweging te missen. Met onze crypto-analyse van 2 januari, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je ook in het nieuwe jaar op de hoogte van de relevante ontwikkelingen tijdens de handelsdag die nu nog voor ons ligt.

Wil je elke dag deze analyse in je inbox? schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin pas na kerst in voor een feestje
Sluiten